Modern klassieke woonstijl

Een modern klassiek interieur straalt luxe uit. Velours, speelse prints en veel goud. Een mix van antieke en moderne meubels, diepe kleuren en strakke accessoires. Dit is de hotellook waar alles samen komt. Laat je inspireren en ontdek of deze modern klassieke woonstijl iets voor jou is.

Volg ons en mis niets!

Een modern interieur met inspiratie van KARWEI

De definitie van een modern interieur kan ieder jaar natuurlijk weer veranderen, maar over het algemeen spreken we over een inrichting met strakke lijnen en tegenhangers in zachtere vormen.

Denk bijvoorbeeld aan een strakke bank met een ronde designer bijzettafel. Breng vervolgens de strakke lijnen terug in de print van het vloerkleed, en de tegenhanger in de ronde vormen van je kussencollectie. Houd deze wisselwerking in je achterhoofd en experimenteer zelf met verschillende woonaccessoires, maar houd het stylen vooral minimalistisch. De tierelantijnen blijven achterwege waardoor het interieur genoeg ruimte krijgt voor een aantal mooie eyecatchers! Denk bijvoorbeeld aan een design interieur met, de naam zegt het al, design meubels en grote accessoires die een statement maken. Maar ook een City Loft is modern met diverse strakke meubels, warme kleuren en genoeg plaats voor artistieke pronkstukken. Straal zo met een modern huis internationale allure uit dat doet opvallen en daarom gezien moet worden. Nodig regelmatig familie en vrienden uit voor een diner in jouw moderne huis met luxe, comfort en een sophisticated design!

Een modern huis begint en staat bij jezelf

Maak de moderne stijl geheel jouw eigen door een persoonlijke touch te geven aan de moderne stijltips van KARWEI.

Doe dit bijvoorbeeld met verschillende moderne DIY-projecten, want wat is nou leuker dan je huis te stylen met zelfgemaakte moderne accessoires? Maak je eigen eyecatchers in huis en in de tuin om die nodige statements te maken. Denk bijvoorbeeld aan eigen luxe kunstwerken of wall art met snoerboer lamp die gelijk iedereens aandacht trekt. Maak met name gebruik van de materialen beton en chroom, maar ook hoogwaardig plastic en microvezels. Wissel dit af in mat en glans om zo het moderne karakter volledig te bewaren! En wat betreft de kleuren in huis? De minimalistische stijl zien we ook terug in het kleurenpalet van een modern interieur. Er wordt namelijk vooral gebruik gemaakt van één accentkleur, omringd door neutrale en warme tinten. Oriënteer je op deze pagina hoe je de contrasten op een subtiele manier met elkaar mixt om zo een modern huis te krijgen!

Ga je binnenkort aan de slag met je huis en wil je een modern interieur creëren? Op deze Wooninspiratie pagina van KARWEI vind je diverse woonideeën voor een modern huis! Denk voornamelijk aan een minimalistisch interieur met strakke lijnen, maar kies altijd voor een aantal eyecatchers als opvallende tegenhangers!