Kachels & haarden

Als het buiten kouder wordt wil je binnen lekker kunnen opwarmen. Centrale verwarming is hiervoor natuurlijk een goede oplossing, maar kachels en haarden geven toch net iets meer sfeer. Een echt knisperend haardvuurtje is niet alleen aangenaam warm, maar zorgt direct voor een gezellig en knusse sfeer.

Sfeerhaarden

Heb je centrale verwarming maar wil je wel meer sfeer creëren? Dan is een sfeerhaard echt iets voor jou. Een elektrische sfeerhaard zorgt direct voor sfeer met de realistische vlambeelden en je hebt niet de nadelen van een echte houtkachel. Een elektrische sfeerhaard kan ook dienen als extra verwarmingselement, maar je kunt er ook voor kiezen om de verwarming uit te zetten. Ook handig is dat je de sfeerhaarden kunt bedienen met een afstandsbediening.

Diverse soorten kachels

Houtkachels of pelletkachels zijn handig als verwarmingsbron binnenshuis, maar kunnen ook handig zijn buitenshuis, bijvoorbeeld op je werkplaats. De speciale werkplaatskachels zorgen voor een prettig verwarmde werkplaats. Deze kachels hebben genoeg vermogen om je werkplaats snel op te warmen. De kachels zijn daarnaast gemakkelijk te verplaatsen. Ideaal voor iedereen die ook met de koudere dagen graag door klust.

Een ventilatorkachel is een multifunctioneel apparaat, de ventilator kachel kan namelijk zowel verwarmen als verkoelen. Zo kun je de ventilatorkachel dus zowel in de zomer als in de winter gebruiken.

Recent bekeken