Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Robotmaaiers

20 resultaten

Robotmaaier kopen bij KARWEI

Sinds de uitvinding van de elektrische grasmaaier is het gras maaien een fluitje van een cent geworden en is het niet meer nodig om achter een handmaaier aan te sjokken. Vooral in de zomer bespaart dat flink wat zweetdruppels. En met de komst van de robotmaaiers is de taak nog makkelijker geworden. Wie voor maximaal gemak gaat en gewoon elektrisch tuingereedschap nog niet ver genoeg gaat, biedt moderne techniek zoals de robotmaaier inmiddels nóg meer dan een elektrische grasmaaier. Robotmaaiers hoef je nooit te vragen om het gras te maaien, dat doet een grasmaaier robot automatisch voor je. Jij hoeft alleen maar op een bankje van de zon te genieten.

Voordelen van een automatische grasmaaier

Het grootste voordeel van robotgrasmaaiers ligt voor de hand: je hoeft niet zelf te maaien en bespaart daardoor tijd. Je hoeft zelfs niet thuis te zijn om een grasmaaier robot aan het werk te zetten, want vaak zijn deze programmeerbaar op een tijdstip of datuminterval. Bij de beste robotmaaiers stel je het maaigebied zelf in, waarna je grasmaaier robot zelf op onderzoek uitgaat en het maaigebied in kaart brengt. Robotmaaiers zijn compact en wendbaar, zodat ze elk hoekje van je gazon smetteloos maaien en niet te veel energie verbruiken tijdens hun maaiwerk. Zo maaien robotgrasmaaiers zelfs een groot gazon probleemloos op één accu.

De beste robotmaaiers van KARWEI

Omdat robotmaaiers onderling van elkaar kunnen verschillen, bieden wij je de keuze uit de beste robotmaaiers in verschillende segmenten. Daarbij worden de onderlinge verschillen tussen de robotmaaiers vooral bepaald door de extra's en de kracht van de accu. Voor het gazon van een gemiddelde tuin is zelfs een bescheiden accu vaak al voldoende, omdat ons aanbod enkel bestaat uit robotgrasmaaiers van gerenommeerde merken met een gedegen reputatie in tal van andersoortige tuingereedschap en tuinaccessoires.

Online robotmaaier kopen

Een automatische grasmaaier is in veel tuinen nog vrij nieuw en ook bij jou is de kans vrij groot dat je je oriënteert op de aanschaf van je eerste robotmaaier. Loop daarom gerust eens binnen om bij ons in de bouwmarkt een robotmaaier te kopen en je daar ook uitgebreid te laten voorlichten over robotmaaiers door onze medewerkers. Heb jij je al georiënteerd en weet je precies welke automatische grasmaaier je wilt hebben? Dan is online een robotmaaier kopen bij KARWEI net zo makkelijk.

Recent bekeken