Stucen kopen bij KARWEI

Zit je thuis met muren of plafonds die na enkele jaren slijtage niet meer helemaal netjes afgewerkt lijken? Of betrek je net een nieuwe woning waar de muren en plafonds een stucbeurt nodig hebben? Dan ben je bij KARWEI aan het juiste adres, want bij ons koop je alles wat je nodig hebt om jouw muren en plafonds egaal te stucen.

Zelf stucen

Stucen is misschien niet de makkelijkste klus, maar zeker eentje die iedereen aan kan met de juiste voorbereiding. Wanneer je zelf gaat stucen, is het van belang om je vooraf goed in te lezen en alle stucbenodigdheden in huis te halen. Voordat je zelf gaat stucen is het belangrijk om de muur of het plafond goed voor te behandelen. Afhankelijk van het type muur of plafond zijn hier verschillende middelen voor. Ook is het soort gips dat je in huis moet halen afhankelijk van het type muur of plafond dat je gaat stucen.

Muur en plafond stucen

Bedenk goed wat voor klus je precies voor je hebt, want voor elke klus heb je net ander materiaal en gereedschap nodig. Er zijn twee redenen waarom je kan kiezen om jouw muur of plafond te stucen, namelijk als onderlaag of als eindafwerking. Als je van plan bent je muren en plafonds te schilderen of te behangen, dan is het belangrijk om ervoor te zorgen dat deze egaal zijn. Door te stucen als onderlaag wordt dit opgelost. Ook bij kleinere scheuren of gaten biedt stucen uitkomst om jouw muren en plafonds weer gelijk te krijgen. Stuc je jouw muren en plafonds als eindafwerking, dan hoeft er niks meer te gebeuren nadat het stucwerk is aangebracht.

Ben je van plan om binnenkort een muur of een plafond te stucen? In het assortiment van KARWEI vind je alle stucbenodigdheden die ervoor zorgen dat jij de klus aan kan. Denk hierbij aan verschillende soorten gipsen, zodat je voor elke type stucwerk de juiste hebt. Je vindt bij ons verder ook voorstrijkmiddel om de muur of het plafond voor te behandelen. Bekijk online ons volledige assortiment of neem een kijkje in de bouwmarkt bij jou in de buurt.

Recent bekeken