Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Afvoer: afvoerbuizen en hulpstukken

304 resultaten
Bekijk de TOP 10
Afvoer kopen bij KARWEI  
Heb je er wel eens bij stilgestaan hoeveel afvoersystemen er in je huis zijn? Denk aan de afvoer voor de douche, afvoer voor de meerdere wastafels in huis, afvoer voor de dakgoot, en we kunnen nog wel even doorgaan. Het huis is een groot netwerk van afvoeren die op het eerste gezicht bijna niet zichtbaar zijn. Maar het water tijdens het wassen of douchen moet natuurlijk netjes weg kunnen stromen zonder lekkage of verstoppingen te veroorzaken. Dit geldt ook voor al het regenwater dat zorgvuldig moet worden afgevoerd naar een centrale plek. Afvoer is over het algemeen een gegeven en het is netjes weggewerkt wanneer je een nieuw huis koopt. Maar wellicht ben je op zoek naar een afvoer en hulpstukken wanneer je een wastafel wilt verplaatsen of bijvoorbeeld een nieuwe douche in de badkamer wilt bouwen. Vind dan bij KARWEI verschillende afvoeren, van PVC afvoerbuizen tot flexibele afvoerbuizen, en alle benodigde hulpstukken voor een goed werkend afvoersysteem.    

Vind de juiste afvoer met hulpstukken bij KARWEI  
Bij KARWEI vind je vrijwel alle afvoermiddelen voor de verschillende ruimtes in huis. Wanneer je aan de slag gaat met een nieuwe douche in de badkamer, bekijk dan onze verschillende douchegoten in verschillende kleuren en groottes. Ook vind je badafvoercombinaties met een complete afvoerset voor een basic douche of bad. Wanneer je een specifieke afvoerbuis, vloerbuis, vloerput of andere afvoermiddelen nodig hebt, kun je op deze pagina filteren op jouw wensen en eisen. Verder helpen wij je ook met de afvoer voor wastafels in de keuken, dakgoten buiten en andere plekken in huis waar je maar een afvoer wilt vervangen of plaatsen!    

Afvoerbuizen: van PVC tot flexibele afvoerbuizen  
Wanneer je enkel een nieuwe afvoerbuis zoekt voor bijvoorbeeld de dakgoot of wastafel, bedenk je dan goed wat voor type afvoerbuis je nodig hebt. Met PVC-afvoerbuizen zit je over het algemeen altijd goed, want deze zijn zeer stevig en duurzaam. Je gebruikt ze gemakkelijk voor riolering en andere sanitaire afvoeren en dakgoten. Wanneer je onverwachte bochten moet maken in je afvoer, bekijk dan onze flexibele afvoerbuizen die je met hulpstukken weer aan de nodige PVC-afvoerbuis monteert. De PVC-afvoerbuizen en flexibele afvoerbuizen zijn ideaal en gemakkelijk zelf te verwerken in een muur of onder de grond, zowel binnen als buiten! Bekijk hier bijvoorbeeld hoe je vrij gemakkelijk een afvoer aansluit van een toilet of wastafel.    

Heb je meer advies nodig over de verschillende afvoeren in huis? Kom dan langs bij een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt. Wanneer je al precies weet wat je nodig hebt, bestel dan jouw gewenste afvoer gemakkelijk online bij KARWEI!    

Recent bekeken