Kranen kopen bij KARWEI

Kranen zijn nodig in veel verschillende soorten ruimtes in het huis. Bij het klussen kan het kiezen van een bijpassende kraan soms lastig zijn. Gelukkig vind je bij KARWEI alles over kranen, één zorg minder dus! Ook vind je hier vele keuzehulpen voor bijvoorbeeld de douchekraan, badkraan, keukenkraan, of wastafelkraan. Een goed interieur zit hem in de details, dus ga voor een bijpassend geheel door dezelfde vorm kranen in jouw huis te gebruiken. Bij KARWEI kun je terecht voor verschillende materialen en stijlen. KARWEI heeft een breed assortiment met onder andere:

  • Douchekranen
  • Wastafelkranen
  • Badkranen
  • Keukenkranen
  • Fonteinkranen
  • Wc kranen

Badkamer kranen

De badkamer is de plek in het huis waar de meeste kranen nodig zijn. Denk aan een kraan voor de wastafel, een badkraan en een douchekraan. Gelukkig kun je al deze kranen bij KARWEI vinden. We hebben metaal gekleurde kranen, zoals RVS, die in ieders stijl passen. Of ga voor zwarte kranen om op een stijlvolle manier elementen te laten opvallen. Zwart sanitaire elementen, zoals kranen, creëren een luxe en stoer contrast in een witte badkamer. Houd je van een minimalistisch design? Dan zijn onze muurkranen iets voor jou. Muurkranen hebben een strakke uitstraling en zijn makkelijk schoon te maken.

Kranen voor de wastafel

Als je kranen voor de badkamer gaat uitzoeken, mag een mooie wastafelkraan niet ontbreken. Ook voor de wastafel hebben we kranen in allerlei kleuren, designs en stijlen. Neem de wasbakkraan in dezelfde stijl als de douchekraan of badkraan en creëer een geheel. Een andere manier om leuk te matchen is door twee kranen bij elegante waskommen te plaatsen, een wastafelkraan wordt dan de mooie toevoeging aan jouw badkamermeubel. Toe aan vernieuwing? Knap jouw kraan in de badkamer op met een nieuwe aansluitset, of voeg wat pit toe aan jouw wasbakkraan of douchekraan door een nieuwe straalregelaar of sproeikop te kopen.

Bij KARWEI vind je alle kranen voor in huis. Ook voor ander sanitair, zoals badkamerverlichting of douches, ben je bij ons aan het juiste adres. Bovendien vind je bij ons artikelen voor elk budget. Heb je een beperkt budget? Neem dan ook een kijkje tussen onze tips om een badkamer met een klein budget in te richten. Bekijk de voorraad kranen van een van onze bouwmarkten bij jouw in de buurt, of bestel direct online!

Recent bekeken