Kranen

Kranen kopen bij KARWEI

Kranen zijn nodig in veel verschillende soorten ruimtes in het huis. Bij het klussen kan het kiezen van een bijpassende kraan soms lastig zijn. Gelukkig vind je bij KARWEI alles over kranen, één zorg minder dus! Ook vind je hier vele keuzehulpen voor bijvoorbeeld de douchekraan, badkraan, keukenkraan, of wastafelkraan. Een goed interieur zit hem in de details, dus ga voor een bijpassend geheel door dezelfde vorm kranen in jouw huis te gebruiken. Bij KARWEI kun je terecht voor verschillende materialen en stijlen. Ga voor klassiek door een rustieke kraan met hoge uitloop te kiezen en maak een keuze uit een mooie hendel of knoppen. Is modern meer jouw stijl? Kijk dan eens naar strakke keukenkranen met gave hoeken. KARWEI heeft een breed assortiment met douchekranen, wastafelkranen, badkranen, keukenkranen en fonteinkranen.

Badkamer kraan

De badkamer is de plek in het huis waar toch wel de meeste kranen nodig zijn. Je moet denken aan een kraan voor de wastafel, een badkraan en een douchekraan. Gelukkig kun je al deze kranen bij KARWEI vinden. Het brede assortiment bevat bijvoorbeeld vele thermostatische varianten, kijk eens bij ons advies hoe je gemakkelijk zelf een thermostatische kraan plaatst. Kies voor jouw relaxmoment in bad een stoere badkamer kraan waar je makkelijk jouw favoriete badproducten op kunt zetten.

Kraan voor de wastafel

Een leuke manier om jouw badkraan te matchen met de kraan voor de wastafel is door voor dezelfde stijl te gaan. Plaats bijvoorbeeld twee kranen bij elegante waskommen, een wastafelkraan wordt dan de perfecte toevoeging aan jouw badkamermeubel. Toe aan vernieuwing? Ook kun je bij KARWEI vele kraan accessoires kopen. Knap bijvoorbeeld jouw kraan in de badkamer op met een nieuwe aansluitset, of voeg wat pit toe aan jouw wastafelkraan of douchekraan door een nieuwe straalregelaar of sproeikop te kopen.

Bij KARWEI kun je een kraan voor de wastafel kopen. Ook kun je bij ons terecht voor kranen voor alle andere sanitaire ruimtes in het huis. Bekijk de voorraad van een van onze bouwmarkten bij jouw in de buurt, of bestel direct online!

Recent bekeken