Markiezen op maat

Een markies is een traditionele zonwering die zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Dit type zonwering past geweldig bij een klassiekere woning, maar misstaat zeker niet bij een modern huis.

Al onze markiezen worden op maat gemaakt en geleverd met volant en een robuust aluminium frame en kap. Dat garandeert een lange levensduur.

Uitvoering frame
Markiezen worden standaard geleverd met een zilver metallic frame, inclusief boven- en zijkappen, in crème wit gemoffeld (RAL 9001) of zilver metallic. Standaard handmatige koordbediening links of rechts aan de buitenzijde, maar er kan ook worden gekozen voor koordbediening binnen. Tegen meerprijs kan de markies ook met elektrische bediening worden geleverd.

Download buitenzonwering brochure

Start met samenstellen

Markiezen kopen bij KARWEI

Een markies is een traditionele zonwering die uitschuifbaar is en het zonlicht ook van opzij tegenhoudt. Dit type zonwering past mooi bij een klassiekere woning, maar misstaat ook zeker niet bij een modern huis. De uitstraling van een markies is warm, knus en schept daarom sfeer in de voor- en achtertuin. En dat past bij elk huis, toch? Organiseer etentjes en barbecues in je tuin en creëer met de markies een gezellige setting om lekker lang te tafelen. Bij KARWEI stel jij je nieuwe markies volledig zelf samen met een markies op maat!

Markies zonnescherm op maat

Al onze markiezen worden op maat gemaakt en geleverd met volant en een robuust aluminium frame en kap. Dat garandeert een lange levensduur. Kies vervolgens voor misschien wel het belangrijkste onderdeel van de markies zonwering: de kleur van het doek. De doeken zijn verkrijgbaar in diverse motieven die de markies een speelser karakter geven. Markiezen worden verder standaard geleverd met een zilver metallic frame, inclusief boven- en zijkappen. Daarnaast zijn ze allemaal in crème wit gemoffeld (RAL 9001) of zilver metallic. Verder heeft de markies zonnescherm standaard handmatige koordbediening links of rechts aan de buitenzijde, en is er ook koordbediening binnen mogelijk. Tegen een meerprijs kan de markies overigens ook met elektrische bediening worden geleverd.

Markies zonwering voor in de tuin

Je hebt in drie stappen al een markies op maat samengesteld voor gezellige tijden met vrienden en familie in de tuin, zonder belemmering van vervelende zonnestralen die je ogen doen knijpen. Wanneer het te heet wordt in de tuin en je zonder problemen wilt genieten van bijvoorbeeld je diner, schuif dan binnen een handomdraai de markies uit! Volg zeer gemakkelijk de stappen van het online bestelformulier om een markies te kopen die past bij jouw type tuin en huis. Wanneer je meer losse onderdelen nodig hebt voor je zonwering, dan vind je die ook bij KARWEI.
Weet je de juiste afmetingen al voor jouw nieuwe markies in de tuin? Bestel dan eenvoudig een markies op maat bij KARWEI en binnen circa vier weken wordt deze bij je thuis afgeleverd. Wanneer je nog iets meer informatie nodig hebt over zonwering, kom dan langs bij één van de bouwmarkten bij jou in de buurt!

Recent bekeken