Woonstijl

Ieder mens heeft zijn eigen stijl. Houd je van drukte in huis of voel je je beter bij veel rust? Bij Karwei vind je altijd wel een stijl die goed bij jou past. Wij leggen je graag uit wat de verschillende stijlen zijn en geven je tips hoe je deze stijl kunt doorvoeren in jouw huis.

Volg ons en mis niets!

Stijl in huis met inspiratie van KARWEI

Wat stijl is, is voor iedereen verschillend. Met de Wooninspiratie van KARWEI helpen wij je in ieder geval een handje om je eigen stijl in huis te creëren. Doe hier de nodige inspiratie op en zet dat om naar een eigen woonstijl waar je graag naar thuis komt.

Je vindt woonstijl inspiratie voor iedere kamer in huis, van woonkamer tot hobbykamer, maar we vergeten natuurlijk ook niet de buitenruimtes! De tuin en het balkon krijgen ook volle aandacht om de stijl van binnen naar buiten te trekken. Of andersom. Een van de woontrends is namelijk de botanische stijl, waarbij veel groen naar binnen wordt gebracht. Creëer een ontspannen omgeving met veel natuurlijke elementen, zoals planten en hout. Maar denk ook aan woonstijlen die de rust bewaren met een minimalistisch interieur. De Scandinavische stijl werkt namelijk met frisse en lichte kleuren, subtiele details, strakke lijnen en veel licht. Ook hier mag eigenlijk geen plant ontbreken om zo de frisse uitstraling op te laten bloeien! Voor welke stijl jij ook wilt gaan, hier vind je de wooninspiratie om naar eigen hand te trekken.

Creëer stijl met DIY-projecten

Een van de beste, en misschien wel leukste, manieren om een eigen stijl in huis te creëren, is door aan de slag te gaan met verschillende DIY-projecten.

Voor elke stijl is er een leuke doe-het-zelf-klus te vinden waarmee je jouw huis tot in details kunt stylen. Vind op de Wooninspiratie van KARWEI bijvoorbeeld veel ideeën om een industriële en moderne woonstijl te omarmen. Geef de tuin een uniek karakter door zelf een plantenbak te maken met restanten betontegels. Dit bevordert de industriële stijl in de tuin. En wanneer je binnenshuis aan de slag gaat, werk dan aan woonaccessoires met dierlijke materialen, zoals een DIY leren plankdrager. Voor welke stijl je ook gaat, van minimalistisch tot een mix van vele stijlen, vind hier stijlvolle DIY-projecten!

Op de Wooninspiratie van KARWEI vind je allerlei manieren om je huis met stijl in te richten. Houd jij van de Scandinavische look of ga je liever aan de slag met een industriële vormgeving? Of wil je gewoon allerlei woonstijlen met elkaar mixen? Hier vind je de meest diverse woonideeën om volledig naar eigen hand te trekken. Veel plezier en succes met het stylen van je woning!