Verticuteermachines

6 resultaten

verticuteermachine kopen bij KARWEI

Gras hoort altijd groen te zijn en zo vlak als een biljartlaken. Verkleurd gras in een hobbelige grasmat wil je natuurlijk niet. Daarom moeten problemen als dood gras, onkruid en mos worden tegengegaan. Hoe moet dat? Door het gras te verticuteren. Bij KARWEI kun je een verticuteermachine kopen die jou helpen om de grasmat weer netjes in orde te krijgen en te houden. Om goed te beginnen met het verticuteren heeft KARWEI 3 tips voor jou:

  • Voordat je begint met verticuteren is het handig om eerst het gras te maaien tot een hoogte van een paar centimeter. Zo kunnen de snijbladen van de verticuteermachine beter hun werk doen.
  • Besproei ook de grasmat met water. Als de grasmat vochtig is zal het gras sneller herstellen.
  • Na het verticuteren is het slim om je grasmat te bemesten. Zo kun je je grasmat perfect onderhouden.

Verticuteermachine elektrisch

De verticuteermachines van KARWEI zijn aangepast aan het huidige tijdperk. Daarom zijn de verticuteermachines allemaal elektrisch. Het voordeel van deze verticuteermachines is dat ze milieuvriendelijk zijn en erg duurzaam. Zo kun je lang blijven genieten van de grasmat in je tuin!

Verticuteermachine benzine

Er zijn ook verticuteermachines die werken op benzine. Deze benzine verticuteermachines zijn echter minder goed voor het milieu, minder duurzaam en duurder in gebruik. Deze dienen namelijk elke keer met benzine gevoed te worden. De verticuteermachines van KARWEI gaan gelukkig een stuk langer mee en zijn voorzien van een lang snoer zodat je gemakkelijk jouw gehele grasmat kunt verticuteren. KARWEI heeft voor jou krachtige verticuteermachines geselecteerd voor ieder budget. Je kunt de verticuteermachines kopen tegen een aantrekkelijke prijs. Kijk dus hier online voor een verticuteermachine die bij jou past of kom eens langs in een van onze bouwmarkten.

Recent bekeken