Toon meer Toon minder

Tuinkassen

3 resultaten

Tuinkassen kopen bij KARWEI

Een tuin heb je om van te genieten. Waar je voorkeur bij de inrichting en stijl van je tuin ook naar uitgaat, grote kans dat je planten wilt laten groeien, en wellicht zelfs met groenten en fruit in een moestuin. Helaas werkt het Nederlandse klimaat niet altijd mee, maar daar is iets aan te doen. Met je eigen kas heb je zelf in de hand hoeveel vocht je planten krijgen en bied je jouw planten een warmer klimaat dan in de open lucht. Tuinkassen vangen zelfs weinig daglicht optimaal op en houden die warmte vast.

Met kweekkassen een moestuin op terras

Een ander voordeel van tuinkassen is dat je het maximale haalt uit beperkte ruimte. Normaal gesproken moet je kiezen tussen grond met planten of een bestraat terras. Daar kan je met plantenbakken nog wel enig groen aan toevoegen, maar dat is het dan. Een kweekkas met meerdere lagen kan probleemloos op een harde ondergrond staan en heeft toch alle ruimte voor tal van planten. Zelfs op een balkon kan je sommige kweekkassen kwijt, waardoor je er strikt genomen niet eens een tuin voor nodig hebt.

Kweekkassen en tuinkassen in alle soorten

Bij KARWEI vind je alle soorten tuinkassen en kweekkassen, van compacte modellen die op een balkon passen, tot ruim opgezette kassen die in omvang niets onder doen voor tuinhuizen. Tuinkassen waarmee je een complete moestuin omtovert tot broeikas. Ook vind je er compacte kweekbakken die ideaal zijn op bestrate stukken tuin, of op andere plekken waar de ondergrond geen begroeiing toelaat. Deze zijn al voorzien van handige vakken, waar je eenvoudig verschillende soorten planten laat groeien. Kassen en bakken vergroten vooral je mogelijkheden en stellen je in staat alles uit je tuin of buitenruimte te halen.

Online tuinkassen kopen

KARWEI is hét adres voor tuinkassen en kweekkassen, die je bij ons zowel in de bouwmarkt als webshop kan kopen. Bezoek je plaatselijke KARWEI-bouwmarkten om onze kassen in het echt te zien en je een beeld te vormen hoe deze in jouw tuin staat. Ook kan je hier terecht voor productadvies en al het gereedschap dat je nodig hebt om planten in je kas te laten groeien. Heb je alles al in huis, behalve je tuinkas? Dan bestel je die net zo eenvoudig via onze webshop en bezorgen wij deze tot bij je in de tuin.

Recent bekeken