Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Hakselaars

9 resultaten

Hakselaar kopen bij KARWEI

Soms heeft je tuin gewoon een flinke opknapbeurt nodig. Daar komt veel hak-, snoei- en zaagwerk bij kijken, waarbij elektrisch tuingereedschap, zoals de hakselaar, van pas komt. Kettingzaag, heggenschaar en snoeigereedschap bewijzen in de tuin vaak hun nut. Bij zo’n opknapbeurt komt wel flink wat rommel kijken met afgehakte takken en ander tuinafval waar de hakselaar dan goed te gebruiken is. Hoewel je tuin er dus weer netjes bij ligt, moet er nog wel veel worden opgeruimd. Het is vooral het opruimen dat hakselaars stukken makkelijker maakt door je tuinafval snel en efficiënt te verwerken. Een takkenhakselaar vermaalt hout, blad en overig snoeiafval tot één compacte massa die je eenvoudig verwerkt.

Wat is een hakselaar?

Hoewel de naam weinig aan de verbeelding overlaat, stellen veel mensen de terechte vraag: wat is een hakselaar precies? Met hakselaars versnipper je takken en ander tuinafval in een handomdraai. Zo wordt de massa compacter, hoef je minder vaak naar de stort en kan je het – eenmaal daar – makkelijker weggooien. Het antwoord op de vraag wat een hakselaar is, luidt dan ook vooral gemak. Dankzij een takkenhakselaar kijk je na het snoeien of onderhoud van je tuin niet nog weken tegen het tuinafval aan dat dan resteert, en hoef je ook niet op te zien tegen talloze bezoeken aan de stort.

Benzine hakselaar versus elektrische hakselaar

Veel mensen hebben bij hakselaars het beeld van een lawaaiige benzine hakselaar. Niet zo gek, want lange tijd gold een benzine hakselaar als standaard, omdat er veel kracht nodig is om dikke takken te vermalen. Gelukkig vervangen elektrische hakselaars steeds meer de benzine hakselaar, zo ook in het aanbod van KARWEI. Bij ons vind je uitsluitend elektrische takkenhakselaars die veel duurzamer en stiller zijn dan een traditionele, door benzinemotoren aangedreven takkenhakselaar. De elektrische varianten zijn voorzien van een lang snoer, waardoor je veel bewegingsvrijheid behoudt.

Online een professionele hakselaar kopen

Ben je van plan een hakselaar te kopen en wil je dan vooral een professionele hakselaar die zeker jaren meegaat en zich niet stukbijt op je tuinafval? KARWEI biedt je een ruim aanbod van hakselaars van topmerken, zoals Bosch en Makita. Een hakselaar koop je bij KARWEI zowel online als in elk van onze bouwmarkten. Als je nog vragen hebt over onze professionele hakselaars, dan staan onze medewerkers voor je klaar met deskundig advies. Zij helpen je bij het kiezen van de juiste takkenhakselaar bij de begroeiing in jouw tuin.

Recent bekeken