Hakselaars

4 resultaten

Hakselaar kopen bij KARWEI

Soms heeft je tuin gewoon een flinke opknapbeurt nodig. Dat gaat samen met veel hak-, snoei- en zaagwerk bij kijken. Bij zo’n opknapbeurt komt wel flink wat rommel bij kijken met afgehakte takken en ander tuinafval. Hoewel je tuin er dus weer netjes bij ligt, moet er nog wel veel worden opgeruimd. Om dit voor jou wat makkelijker maken kun je bij KARWEI een hakselaar kopen. Met de hakselaars van KARWEI kun je al het tuinafval binnen een handomdraai versnipperen om het vervolgens makkelijk weg te kunnen gooien. Dit scheelt je weer rit naar de plaatselijke stort en een uitpuilende groene container, dus onmisbaar bij de grotere klussen in de tuin.

Hakselaar elektrisch

Hakselaars gaan, net als veel ander tuingereedschap, met hun tijd mee. De hakselaars van KARWEI werken dan ook allemaal op elektriciteit. Deze hakselaars zijn vergeleken met benzine varianten een stuk milieuvriendelijker en qua geluid een stuk stiller. Daarnaast zijn de hakselaars voorzien van een lang snoer zodat je makkelijk door je hele tuin kunt werken tijdens het zaag- en snoeiwerk. Ideaal voor een opknapbeurt voor zowel de grotere als de kleinere tuin.

Wil je een hakselaar kopen? KARWEI heeft een collectie met topmerken van hoge kwaliteit. Daarnaast zijn de hakselaars verkrijgbaar tegen een aantrekkelijke prijs en geschikt voor iedere type klusser. De hakselaars zijn direct online te bestellen! Wil je toch nog advies over welke hakselaar bij jou past? Kom dan eens langs bij een van onze bouwmarkten.