Sierbestrating kopen bij KARWEI

Dankzij de sierbestrating van KARWEI voorzie je je tuin of terras eenvoudig van mooie bestrating. Met een beetje hulp van ons ruime aanbod sierbestrating kun je dit gemakkelijk zelf doen. Of nou ja, een ‘beetje’ hulp? Met honderden soorten bestrating en andere oplossingen voor tuin en terras hoef je eigenlijk niet meer verder te zoeken. Ons aanbod loopt uiteen van de mooiste soorten terrasbestrating, tot grind en kunstgras. Dus ook als je het niet ziet zitten om je tuin te bestraten, hebben wij een oplossing voor je. Je vindt in ons assortiment ook alle extra benodigdheden voor het klussen, zoals afvoerputten, goten en zelfs strooizout om ook in de winter van je bestrating te genieten.

Sierbestrating voor pad en terras

Meestal vormen tegels de basis van tuinbestrating. Alternatieven als grind en gras zijn weliswaar makkelijker aan te brengen, maar zijn niet ideaal als pad of terras. Dat wil niet zeggen dat onze tuinbestrating zich beperkt tot simpele betontegels. Wij bieden volop mooie bestrating, waarmee je mooie patronen legt van tegels van verschillende omvang en kleur. Door te variëren met omvang en kleur kun je zelfs met betontegels de mooiste tuinbestrating leggen.

Tuin bestraten met klinkers

Een populair alternatief voor terrasbestrating van betontegels zijn klinkers. Deze zijn altijd mooi gekleurd en bij KARWEI in verschillende formaten verkrijgbaar. Van alle soorten bestrating zijn klinkers het kleinst, dus je tuin bestraten met deze bakstenen vergt iets meer geduld. Daar staat tegenover dat ze per stuk makkelijker verplaatsbaar zijn. Betontegels wegen soms meer dan 20 kg. Klinkers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en formaten. Kies je voor een echt luxe terrasuitstraling? Bij KARWEI vind je ook verschillende stijlvolle terrastegels, in bijvoorbeeld antraciet of leisteen. Afhankelijk van de vorm klinkers die je kiest, leg je ook hier verschillende patronen mee. Mooie bestrating kan vele vormen aannemen.

Online terrasbestrating bestellen

Welk soort sierbestrating jij ook gaat leggen: KARWEI maakt het je graag gemakkelijk. Daarom kun je vele soorten bestrating bij ons online bestellen. Dat is bij sommige soorten sierbestrating wel aan een minimum afname gekoppeld. Daarom kun je jouw sierbestrating ook gewoon kopen bij je plaatselijke KARWEI-bouwmarkt. Hier krijg je ook passend advies van een van onze medewerkers, wanneer nodig. Huur een aanhanger bij ons voor de zware tegels; zo weet je zeker dat je het allemaal mee krijgt. Bestel je jouw tuinbestrating online – ongeacht welke soort – dan worden deze bij je thuisbezorgd.

Recent bekeken