De trends van het najaar van 2023

Het najaar is de mooiste tijd om jezelf en je huis een nieuwe boost te geven! Een frisse wind in huis door nieuwe kleuren en materialen, die je energie en rust brengen. Bekijk de allernieuwste woontrends, zodat je lekker kunt ontdekken wat het beste bij je past. De trends van dit najaar geven je woonstijl meer pit! Durf een naturel basis te combineren met vormen, texturen en kleur. Spice it up dit najaar!

Woontrends van Karwei

Welke woontrends van dit najaar passen bij jouw stijl? Ga voor een naturel interieur en combineer deze met verschillende vormen en texturen in neutrale kleuren. Of kies voor naturel gecombineerd met verfrissend pasteltinten. Misschien wil je dit najaar juist meer pit in je woonstijl met een sterk contrast door een samenspel met licht en donker. Een kleurexplosie samen met een naturel basis geeft je huis écht een spannende en warme sfeer. Ontdek alle nieuwe woonstijlen van dit najaar!

Spice it up met vorm en textuur

Maak het spannend met vormen en texturen. Omarm verschillende texturen en laat je handen dwalen door een wereld van structuur. Combineer zacht fluweel, linnen, wol en breisels en creëer een aaibaar interieur. Zo maak je echt indruk met je ton-sur-ton interieur. Mix ook verschillende vormen voor wat extra pit. Ga voor organische vormen naast strakke lijnen voor een sculpturaal effect.

Spice it up met een sterk contrast

Spelen met contrast. Geef je interieur een gewaagde stijl met een vleugje duisternis. Introduceer contrastrijke elementen zoals strakke zwarte metalen frames, weelderige donkerbruine gordijnstoffen en combineer verschillende natuurlijke materialen met elkaar. Het samenspel van licht en schaduw, mat en glans creëert een boeiende visuele dans in je ruimte.

Spice it up met pasteltinten

Spannend pastel. Pastelkleuren kunnen je huis omtoveren in een optimistische oase. Ze zijn als een vrolijk briesje dat over je naturelle basis waait. Maar pastellen kunnen juist ook een vernieuwende sfeer hebben wanneer ze op de juiste manier worden gecombineerd. Met uitgesproken vormen zoals golflijnen of streeppatronen.

Spice it up met een kleurexplosie

Wees niet bang om een beetje kleur toe te voegen aan je naturelle interieur. Het vereist slechts een subtiel vleugje krachtige kleuren op een goed uitgekozen plek om een pittig statement te maken. Volg deze eenvoudige tips en geniet van een nieuwe dimensie en levendigheid in je huis. Ook de muren zijn ongekend mooi in deze interieurtrend, dus laat de kleuren knallen in je huis!

Volg ons en mis niets!