De trends van het najaar van 2021

Boost je energie met een fris interieur! Speciaal voor jou hebben we de allerlaatste woontrends voor je in beeld gebracht. Ga all out met prints, kleur en textuur, vind rust in zachte tonen en vormen of zoek de perfecte balans tussen oud en nieuw. Dit najaar heeft weer toffe trends. Proef van het rijk gevulde palet aan smaakmakers en voed jezelf met inspiratie. Ontdek welke najaarstrend het beste past bij jou!

Woontrends van Karwei

Welke woontrends van dit najaar passen bij jouw stijl? Ga voor een licht en naturel interieur met een prachtige variatie van neutrale kleuren en tijdloze elementen. Of kies voor verfrissend vintage, en combineer retro met hedendaagse stijlen. Misschien wil je dit najaar juist op de romatische tour en haal je veel kleur in huis, met zachte stoffen en kleurrijke items. Er is altijd wel een stijl die bij je past!

Aardse Allure

Creëer rust in je huis met naturel tinten, aaibare stoffen en organische vormen. Ga voor een naturel interieur en vul je huis met rijke natuurlijke materialen voor dat extra beetje zen. In deze woontrend is het cosy en curvey, gecombineerd met veilige lichttinten. Ontdek de teddy stoffen, de ronde vormen en natuurlijke materialen die ervoor zorgen dat jij volledig aard in je eigen huis.

Verfrissend vintage

Ervaar het verfrissende effect van deze vintage woontrend, en laat je verrassen door de stijlcocktail van dit tijdloze interieur. Je blijft vintage combineren met hedendaagse producten - banken, lampen, gordijnen, noem het maar op - zodat je huis barst van karakter. Met deze woontrend breng je vroeger en nu samen in één stijl. Niets is te gek in deze vintage woontrend: ga voor je eigen twist!

Romantiek royaal

Deze romantische woontrend is kleurrijk en warm, en vult je huis direct met een fijne vibe waar jij je thuis voelt. Combineer nieuwe meubelen met retro items, en voel de romantiek. Door de donkere kleuren, zachte stoffen en vele kleuren zie je hoe mooi deze woonstijl is en wat een heerlijke sfeer het brengt. Ook de muren zijn ongekend mooi in deze interieurtrend, dus laat de kleuren knallen in je huis!

Volg ons en mis niets!