Douchegordijnen

91 resultaten
Bekijk de TOP 10

Douchegordijnen kopen bij KARWEI

Twijfel er niet aan om een douchegordijn te kopen, want bij KARWEI heb je zo veel keuze waardoor er voor iedere badkamer wel een geschikte te vinden is! Wij hebben een groot assortiment met alle kleuren en dessins, van bekende merken. Heb je een gezin met jonge kinderen, dan kun je de badkamer lekker vrolijk maken door te kiezen voor een kleurrijke print. Of hou jij het liever effen en klassiek, zodat dit precies past bij de rest van het interieur? Het brede aanbod van lijnen in badkameraccessoires zorgt ervoor dat je je douchegordijn perfect kunt combineren met de andere badkameraccessoires, zoals een badmat.

Douchegordijnen van textiel

Tegenwoordig hoeft een douchegordijn helemaal geen afbreuk te doen aan jouw badkamer. Zo fleur je bijvoorbeeld makkelijk jouw badkamer op met een douchegordijn van textiel met een leuke bloemenprint. Een textiel douchegordijn is makkelijk schoon te houden omdat hij in de wasmachine kan en ook nog eens strijkbaar is! Je kunt bij KARWEI dus textielen douchegordijnen kopen, maar er zijn daarnaast ook andere materialen beschikbaar zoals PEVA of 100% polyester.

Douchegordijnen met stang

Als je meer dan alleen een gordijn nodig hebt, kun je bij KARWEI ook een douchegordijn met stang kopen. De stangen zijn gemakkelijk zelf te plaatsen en zijn beschikbaar voor iedere vorm douche. Hang je douchegordijn vervolgens gemakkelijk op door douchegordijnringen of -klemmen te gebruiken! Kijk eens bij onze keuzehulp voor douchegordijnen, waar je ook informatie kunt vinden over douchegordijnen met stang.

Als je de badkamer lekker droog wilt houden tijdens het douchen, dan kun je hiervoor gebruik maken van één van de leuke douchegordijnen van KARWEI. Omdat ze beschikbaar zijn in verschillende maten en makkelijk passen in elke douche, is dit een ideale uitkomst. Bekijk de voorraad van een van onze bouwmarkten bij jouw in de buurt, of bestel direct online!

Recent bekeken