Behang ideeën en inspiratie

Behang is niet meer weg te denken in je interieur, en elk seizoen komen er weer mooie ontwerpen en materialen bij. Fleur je kamer op, maak je eigen kunstwerken; je kunt alle kanten op met behang. Bij Karwei vind je de nieuwste behangtrends en behang ideeën. Ga zelf aan de slag!

Volg ons en mis niets!

Behang ideeën van Karwei

Is jouw kamer of gehele huis toe aan een nieuwe look? Met behang aan de muur doe je dat op een gemakkelijk manier! Vind hier allerlei behang ideeën om je kamer op te fleuren.

Houd je bijvoorbeeld van natuur en stop je het liefst je hele kamer vol met planten? Zet dat gerust door naar de muren! Met de botanische behang ideeën geven wij je meerdere mogelijkheden om van je kamer een ware jungle te maken. Heb je liever een minimalistische stijl? Ook dan vind je hier genoeg behang inspiratie. Kies er bijvoorbeeld voor maar een halve muur te behangen, zo wordt het geheel minder heftig. Op die manier geef je jouw kamer op een speelse wijze net wat extra’s, en dat trekt absoluut de aandacht bij al je gasten. Wees creatief en speel met verschillende stijlen door je huis of in je kamer. Wissel stippen met strepen af en gooi verschillende kleuren door elkaar. Welke stijl je ook kiest, bij Karwei vind je inspiratie op het gebied van vlies-, glasweefsel-, duplex- en vinylbehang om je huis een nieuw gezicht te geven!

Behang trends voor je nieuwe kamer

Er zijn bij Karwei verschillende behang trends te vinden om je huis te laten opvallen. Een van de grootste behang trends van dit moment is textiel behang.

Dit is behang met een bepaalde textuur erop geprint, zoals de welbekende betonlook, maar kan ook aanvoelen als een bepaalde textuur! Denk bijvoorbeeld aan vliesbehang. Daarnaast is het combineren van behang een grote behang trend geworden. Mix behang van een subtiel structuur met eentje dat wilder is. Zo combineer je verschillende stijlen en laat je de kamer meer leven. Combineer structuren, patronen of kleuren, of combineer het allemaal; maak het zo gek, en mooi, als je wilt! Verder kunnen we natuurlijk niet om de Scandinavische stijl heen, die al jarenlang de Nederlandse huizen binnen stormt. Dit is een minimalistische, maar gewaagde stijl. Hierbij kies je voor een uniek patroon, zoals ruiten of strepen, in combinatie met niet contrasterende, neutrale kleuren. Ook hier zie je weer dat het combineren terugkomt!

Het is duidelijk dat er veel behang ideeën zijn om jouw paleisje op een gemakkelijke manier op te fleuren. Oriënteer je door de behang inspiratie van Karwei en ontdek jouw favoriete nieuwe behang!