Garderobe kopen bij KARWEI

De garderobe is een omgeving waar je je jas en andere kleding ophangt of bewaart. Meestal is de garderobe de benaming voor een openbare ruimte. We kennen allemaal de garderobe waar je je jas afgeeft aan het personeel van een schouwburg, concertzaal of museum. Wanneer je het hebt over een garderobe in je eigen huis, denk je al snel aan de gang waar jouw eigen gasten hun jas kwijt kunnen aan een kapstok of ophanghaakje Deze bewaarplaats voor jassen en kleding zorgt ervoor dat je huis er altijd netjes bij staat en de kleding nooit hoeft rond te slingeren. Bekijk op deze pagina alles rondom garderobe van KARWEI

Van kapstokken tot ophanghaken

Het meestvoorkomende garderobe-element is de kapstok. Met een kapstok zorg je ervoor dat alle jassen op een plek in huis eindigen. De kapstokken variëren van staande kapstokken tot hangers aan de muur. Kies voor een metalen kapstok om een industriële look door te zetten in de gang. Heeft jouw huis botanische elementen met veel houtaccenten? Ga dan voor een mooie eikenhouten kapstok of ophanghaak om de stijl tot in de details voort te zetten. Voor de kinderen zijn er ook leuke garderobes te verkrijgen. Kies voor kleinere ophanghaken met een opvallend kleurtje die je laag op de muur monteert, zodat de kinderen sneller geneigd zijn hun jasje netjes op te hangen!

Online garderobe aanschaffen

Schaf jouw garderobe zeer gemakkelijk online aan. Scrol door de verschillende garderobestukken, van kapstokken tot ophanghaken, en maak je keuze. Heb je een vol huis? Neem een garderobe met meerdere kapstokken of ophanghaken waar een heel gezin meerdere kledingstukken aan kan hangen. Kies vandaag nog je garderobe en bepaal zelf wanneer je het geleverd wilt hebben. Of kom langs bij een bouwmarkt van KARWEI bij jou in de buurt en neem het meteen mee naar huis. Met je eigen garderobe heb je binnen de kortste keren nooit meer jassen op de grond slingeren.

Recent bekeken