tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kunstgras

26 resultaten
Bekijk de TOP 10

Kunstgras kopen bij KARWEI

Het is bij veel teamsporten al jaren een begrip, en ook in je tuin zijn er tal van mogelijkheden met kunstgras. Kunstgras in je tuin heeft vele voordelen ten opzichte van het voor de hand liggende alternatief: natuurlijk gras. Het grootste voordeel is dat je in één keer klaar bent. Je legt de kunstgrasmat in je tuin en je gazon ligt er, zonder dat je eerst maanden moet wachten tot het gezaaide graszaad in een gazon verandert. Kunstgras laat water ook veel beter door dan tegels en andere vormen van bestrating voor terras. Ter voorkoming van wateroverlast is goed kunstgras net zo effectief als natuurlijk gras of aarde.

Mooi kunstgras voor in de tuin

Functioneel kunstgras is belangrijk, maar mooi kunstgras is minstens zo belangrijk. Je tuin moet tenslotte niet alleen functioneel zijn, het moet vooral ook een plek worden waar je op mooie dagen geniet van buiten zijn. Bij KARWEI kun je kunstgras kopen dat haast niet van natuurlijk gras te onderscheiden is. Zo geef je jouw tuin de meest natuurlijke uitstraling mogelijk, terwijl je profiteert van alle voordelen van goed kunstgras. Helemaal ideaal is kunstgras als ondergrond voor speeltoestellen en buitenspeelgoed. Mochten kinderen een keer vallen, dan landen ze op kunstgras altijd zacht.

Perfect gazon van goed kunstgras

Een gazon van kunstgras kun je veel intensiever gebruiken dan een gazon van natuurlijk gras, omdat kunstgras nauwelijks slijt. Waar je natuurlijk gras, zelfs bij minimale belasting, van tijd tot tijd opnieuw moet inzaaien, houd je vele jaren mooi kunstgras in je tuin, zonder iets aan onderhoud te hoeven doen. Goed kunstgras is bovenal mooi kunstgras en dat blijft ook vele jaren zo. Je kunt er dus een barbecue op geven voor de hele buurt, je tuinmeubelen op uitstallen en zelfs parasolvoeten zijn niet te veel belasting voor het kunstgras in je tuin.

Online kunstgras bestellen

Bij KARWEI zit het gemak niet alleen in het kunstgras zelf, want kunstgras bestellen doe je bij ons gewoon op de website. Al blijft het natuurlijk ook mogelijk om in onze bouwmarkten kunstgras te kopen, mocht je het eerst in het echt willen zien. Indien je twijfelt over het juiste soort, of als kunstgras aanleggen nieuw voor je is, dan helpen onze medewerkers je graag met het kiezen van mooi kunstgras. Wanneer je al wel weet wat je wilt, kun je alle soorten kunstgras bestellen in onze webshop.

Recent bekeken