Traprenovatie & trapbekleding

Traprenovatie en trapbekleding

Net zoals de vloer, wordt er ook intensief gebruik gemaakt van de trap in huis. Deze is daarom wel eens toe aan een renovatie. Net zoals de vloer, de muur en het interieur, speelt ook de trap een rol in de sfeer van het huis. Geef daarom je trap een mooie make-over door middel van een traprenovatie.

Wanneer de trap erg versleten is, is het natuurlijk tijd voor renovatie. Dit kun uiteraard ook prima doen wanneer je de trap een andere uitstraling wilt geven. In hoeverre je dit wilt doen, een kleine verfraaiing of een volledige vernieuwing, is aan helemaal jou! Bij KARWEI vind je alle benodigdheden voor een traprenovatie voor een aantrekkelijke prijs.

Trapbekleding kopen bij KARWEI

Wanneer je besloten hebt om je trap te renoveren, kun je natuurlijk ook de trapbekleding vervangen om zo je trap een andere look en feel te geven. Er zijn verschillende materialen die je kunt kopen om de trap te bekleden. Zo kun je ervoor kiezen om een mat te gebruiken, of een extra laagje hout. Niet alleen zien de verschillende types trapbekleding er anders uit, ook hebben ze hun eigen praktische eigenschappen die een rol kunnen spelen in je keuze. Zo geeft een houten laag een warme uitstraling en werkt een mat geluiddempend.

Met een traprenovatie kun je dus verschillende kanten op. Heb je al in je hoofd zitten hoe jouw nieuwe trap eruit moet komen zien? Bestel dan hier direct alle benodigdheden en ga zo snel mogelijk aan de slag! Of laat je inspireren op onze online ‘inspiratie’ pagina! Ook ben je altijd welkom in een van onze bouwmarkten voor een persoonlijk advies. Deze vind je door het gehele land verspreid.

Recent bekeken