Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Grasmaaiers

69 resultaten
Bekijk de TOP 10

Grasmaaier kopen bij KARWEI

Van goed gras in je tuin geniet je het hele jaar. En hoewel kunstgras zeker een prettig alternatief kan zijn voor natuurlijk gras kan niets op tegen het gevoel en de geur van echt gras. Dat echte gras heeft wel wat onderhoud nodig. Van al het elektrisch tuingereedschap zijn grasmaaiers wellicht het meest onmisbaar. KARWEI biedt een ruime keuze aan grasmaaiers, waaronder grasmaaiers op benzine en elektrische grasmaaiers.

Elektrische grasmaaiers

Met een krachtige motor in de elektrische grasmaaier is het maaien van het gras een eenvoudige klus geworden. De motor zorgt ervoor dat de cirkelzaag aangedreven wordt, die op zijn beurt weer zorgt dat het gras overal gelijk gemaaid wordt. KARWEI biedt twee soorten elektrische grasmaaiers, waaronder grasmaaiers die je op netstroom aansluit en dus in veel gevallen van buitenelektra afhankelijk zijn, maar die je niet hoeft op te laden. Het andere type zijn accu grasmaaiers. Deze hebben een oplaadbare accu en zijn dus niet afhankelijk van een stroomaansluiting in de buurt. Ideaal als je een wat grotere tuin hebt of wanneer het aanleggen van elektra niet direct een optie is.

Grasmaaier op benzine

De klassieke grasmachine is de grasmaaier op benzine. Deze maakt wellicht veel geluid, maar is zeer krachtig en maait probleemloos de grootste oppervlakken. Ook deze grasmaaier is niet afhankelijk van een stroombron in de buurt, dus dat scheelt. Met name in de zomer, wanneer het gras hard groeit en er soms wekelijks gemaaid moet worden, bewijst een dergelijke grasmachine zijn waarde. Een grasmaaier op benzine is robuust en krachtig en stelt je in staat om je gazon in korte tijd smetteloos egaal te maaien. En overweeg ook zeker een grastrimmer, indien je een smetteloos gazon belangrijk vindt.

Online grasmaaier kopen

Of jouw ideale grasmachine nou zo’n robuuste grasmaaier op benzine is, of jouw voorkeur juist uitgaat naar verfijnde accu grasmaaiers, je koopt ze bij KARWEI. En een grasmaaier kopen kan bij ons zowel online als in een van onze bouwmarkten. Je nieuwe grasmaaier wordt dan zo snel mogelijk bij jou aan huis bezorgd. Dat scheelt jou ook weer het nodige gesjouw en gedoe. Koop je grasmaaiers bij KARWEI, altijd voor een aantrekkelijke prijs, met soms zelfs een mooie korting. Ook ben je altijd welkom bij een bouwmarkt bij jou in de buurt om onze grasmaaiers in het echt te bekijken.

Recent bekeken