Schakelmateriaal kopen bij KARWEI

Met schakelmateriaal bedien en dim je jouw verlichting vanuit je bank. Schakelmateriaal voegt snel en simpel functionaliteit toe aan je huis. Zo kan je met dimmers de sfeer versterken of met schakelaars het licht aan doen en de avond verlichten. Ook als je op vakantie bent, kan je instellen dat een tijdschakelklok op bepaalde tijdstippen automatisch het licht aan of uit schakelt.

Schakelmateriaal design

Schakelmateriaal is steeds diverser geworden. Schakelmateriaal is niet meer alleen functioneel, tegenwoordig past schakelmateriaal in het design van de woonkamer. Zo kan je schakelmateriaal vinden in verschillende stijlen. Daarnaast is het ook mogelijk om je schakelmateriaal uit verschillende materialen op te bouwen. Zo kan je een omhulsel van edelstaal combineren met een witte knop. Op deze manier heb je geen onenigheden in het design van je huis.

Elektra schakelmateriaal

Schakelmateriaal is er voor alle elektra aansluitingen die je thuis hebt. Onder elektra schakelmateriaal valt schakelmateriaal voor binnen, buiten en ook draadloos. Draadloze schakelsystemen kunnen van afstand met een afstandbediening bestuurd worden. Zo schakel je vanuit je bed het licht aan en uit.

Schakelmateriaal geeft jou controle over de apparaten in huis. Dit kan met standaard schakelmateriaal maar ook met schakelmateriaal van luxe stijlseries. Zo hoeft het schakelmateriaal het interieur van je kamers niet te veranderen. Al het elektra schakelmateriaal is bij KARWEI te verkrijgen in de webshop of bouwmarkt.

Recent bekeken