Kasten kopen bij KARWEI

Kasten zijn onmisbaar in je interieur. Ze helpen je om je huis opgeruimd en overzichtelijk te houden, zodat je optimaal kunt genieten van het interieur. Wat je ook wilt opbergen en in welke kamer, bij Karwei vind je de juiste kast. We hebben onder andere de volgende soorten:

  • Kledingkasten
  • Garderobekasten
  • Ladekasten
  • Vitrinekasten
  • Wandkasten
  • TV-meubelen

Smalle kasten

Als je weinig kastruimte nodig hebt bieden smalle modellen leuke stylingsmogelijkheden. Hoge smalle kasten hebben veel opbergruimte en nemen zelf niet veel oppervlakte in. Speel met kasten en meubels van verschillende hoogtes en creëer een dynamiek in de ruimte. Plaats twee smalle, hoge modellen naast een lage meubel bijvoorbeeld, zoals een tv-meubel, voor een dynamisch effect. Met name in de woonkamer zijn smalle kasten daarom handig, denk hierbij bijvoorbeeld aan boekenkasten. Heb je een minimalistisch interieur? Dan zijn smalle kasten ook aan te raden. Met name smalle metalen kasten staan goed bij deze inrichting.

Stoere en klassieke metalen kasten

Creëer een stoere look met onze metalen kasten. Metalen kasten zijn stevig en passen bij verschillende interieurs. Zwarte metalen kasten hebben een strakke uitstraling en passen bij een minimalistisch interieur. We hebben verschillende soorten kasten van metaal, zodat je allerlei mogelijkheden hebt. Kleed je woonkamer aan met een mooie metalen vitrinekast bijvoorbeeld. Heb je een vintage of klassiek interieur? Neem dan een kijkje tussen de gouden metalen modellen.

Gangkasten voor een mooie entree

Jassen, schoenen, mutsen, paraplu´s en allerlei andere accessoires vinden vaak hun plek in de gang. Met een gangkast berg je dit allemaal netjes op. Bovendien helpt een mooie halkast je een leuke entree te creëren. In ons kledingkasten assortiment vind je allerlei kleine modellen die geschikt zijn om als gangkast in te richten. Of laat er eentje op maat maken en maak het helemaal naar jouw gewenste afmetingen en smaak.

Speur door ons assortiment online of kom langs in onze bouwmarkt om jouw kast te kopen. Ben je benieuwd welke kast het beste past in jouw interieur of wil je andere tips? Neem een kijkje tussen onze wooninspiratie artikelen of vraag het onze medewerkers. Zij helpen je graag met stylingtips en het uitzoeken van jouw nieuwe kast.

Recent bekeken