Rolluiken

Rolluiken van KARWEI zijn uitgevoerd in voorgeschuimd aluminium, waardoor ze warmte, kou én geluidsoverlast reduceren. Een rolluik geeft bovendien veiligheid en werkt inbraakvertragend.

  • De lamellen zijn 100% verduisterend.
  • Lamellen zijn voorzien van kijkgaatjes die ook als ventilatie dienen.
  • Op maat gemaakt.
  • Maximaal 340 cm breed en 300 cm hoog.
  • Verkrijgbaar in diverse lamel- en kapkleuren, verschillende kleurcombinaties mogelijk zijn.
  • Diverse bedieningsmogelijkheden, waaronder elektrische bediening.

Uitvoering frame
De rolluiken worden geleverd met afgeschuinde kap die leverbaar is in 13 kleuren. Kleurcombinaties zijn mogelijk voor kap, geleiders, onderlat en lamellen. Dit kan je aangeven op het bestelformulier. De kappen, geleiders, onderlat en lamellen zijn van verschillende materialen gemaakt. Daardoor kan het voorkomen dat er een kleurverschil is tussen de verschillende materialen.

Download de buitenzonwering brochure

Start met samenstellen

Rolluik kopen bij KARWEI
Heb je een rolluik nodig voor verschillende doeleinden? Ga voor de rolluiken van KARWEI met voorgeschuimd aluminium, waardoor ze warmte, kou én geluidsoverlast reduceren! De rolluik, of roljaloezie, heeft daarom in elk seizoen wel een passende functie. Houd de hitte tegen in de zomer, houd de kou buiten in de winter en verminder het geluidsoverlast het hele jaar door! De lamellen of roljaloezieën zijn 100% verduisterend, maar hebben wel kijkgaatjes die ook als ventilatie dienen. Daarnaast houdt een rolluik insecten buiten, terwijl naar binnen draaiende ramen toch open kunnen. Een rolluik geeft bovendien veiligheid en werkt inbraakvertragend. Bekijk nu alle mogelijkheden met een rolluik op maat bij KARWEI!

Rolluik op maat maken
Rolluiken worden bij KARWEI altijd op maat gemaakt. Weet jij al welk formaat je nodig hebt? De rolluiken zijn verkrijgbaar tot maximaal 340 centimeter breed en maximaal 300 centimeter hoog. De rolluiken op maat zijn verkrijgbaar in diverse lamel- en kapkleuren, waarbij verschillende kleurcombinaties mogelijk zijn. Denk bijvoorbeeld aan warm bordeauxrood of een groene kapkleur die opgaat in de natuurelementen van de tuin. Je kiest daarnaast uit diverse bedieningsmogelijkheden, waaronder de elektrische bediening. Zo kun je de rolluik van alle gemakken voorzien!

Rolluikonderdelen in verschillende kleuren
De rolluiken worden geleverd in verschillende rolluikonderdelen. Je ontvangt het met afgeschuinde kap die leverbaar is in 13 kleuren. Kleurcombinaties zijn mogelijk voor de volgende rolluikonderdelen: kap, geleiders, onderlat en lamellen. Jouw ideale kleurenpallet geef je gemakkelijk aan op het bestelformulier. Zoek je favoriete kleuren bij elkaar en maak zo van de rolluik een stylish geheel! De kappen, geleiders, onderlat en lamellen zijn overigens van verschillende materialen gemaakt. Daardoor kan het voorkomen dat er al een kleurverschil is tussen de verschillende materialen.

Ontdek hier wat de mogelijkheden zijn met een rolluik op maat bij KARWEI. Stel jouw ideale kleurenpallet samen met de verschillende rolluikonderdelen, en doe dit gemakkelijk online. Heb je meer advies nodig of wil je losse onderdelen aanschaffen? Kom dan gerust langs bij één van onze bouwmarkten bij jou in de buurt!

Recent bekeken