DIY: Do It Yourself ideeën en tips

Op zoek naar de leukste DIY projecten? Bekijk op deze pagina de verschillende stappenplannen van Karwei voor nieuwe DIY’s in en om het huis. Volg je eigen stijl en geef een unieke twist aan jouw DIY.

Volg ons en mis niets!

DIY projecten van KARWEI

Wanneer je huis of een ruimte toe is aan een make-over, vind jij het dan ook zo leuk om lekker zélf aan de slag te gaan? Vind dan inspiratie om je kamer in te richten met de vele DIY-projecten van KARWEI!

DIY staat voor do-it-yourself, vertaald naar doe-het-zelf, en dat moedigen wij iedereen aan! Ga alleen of samen met je partner of kinderen aan het werk en creëer zo je eigen woonaccessoires of meubels waar je nog jarenlang van geniet. Met een doe-het-zelf project maak je spulletjes om volledig naar eigen wens te maken. Denk aan de keuze voor jouw favoriete kleuren, materialen en grootte, en stel zo een inrichting samen met een persoonlijke touch. De DIY-projecten variëren van klusjes voor in de woonkamer tot in de badkamer en tuin. Wil je bijvoorbeeld een badplankje waarop je je spullen veilig kwijt kunt tijdens het badderen? Of een DIY bloempot gemaakt van touw voor op een kastje of buiten? Je kunt het zo gek niet bedenken en je vindt er bij KARWEI een DIY-project voor! Oriënteer je op de Wooninspiratie van KARWEI en vind de bouwplannen voor jouw volgende DIY-project.

Doe-het-zelf in elke kamer van je huis

Meubels en accessoires zelf maken kan tijdrovend zijn, maar wij helpen je met de nodige instructies om iedere DIY-klus een fluitje van een cent te maken.

Zo is er voor iedere type klusser iets te vinden. Heb je al een leuk idee wat je zelf wilt maken? Zoals een plantenbak voor in de tuin of een kruidenbakje voor in de keuken om verse kruiden te laten groeien? In een paar simpele stappen kun jij al aan de slag met je eigen kruiden; ideaal om van te plukken tijdens het koken! En wanneer je iets zoekt om je werkkamer op te leuken en al je ingenieuze ideeën te ordenen, maak dan zelf een metalen memobord waar je dit op kwijt kunt. Maar denk ook aan subtiele DIY-projecten, zoals deur make-over als eyecatcher. Al om al, de DIY home projecten zijn uiteenlopend; leuk en uitdagend, voor zowel de beginnende klusser als de professional!

Oriënteer je op deze inspiratie pagina van KARWEI en vind jouw nieuwe uitdagende DIY-klus om je huis helemaal eigen te maken!