• Trimmer
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Grastrimmers & kantenmaaiers

46 resultaten
Bekijk de TOP 10

Grastrimmers kopen bij KARWEI

Als je veel gras in de tuin hebt, wil je ook dat het gras er strak bij ligt. Daarbij hoort zo min mogelijk onkruid en verkleurd gras. Om te zorgen dat je gazon er weer fris uitziet, kun je bij KARWEI een grastrimmer kopen. Dat is een stuk elektrisch tuingereedschap dat net iets verfijnder is dan een grasmaaier. Met een goede grastrimmer maak je het gras en de gazons weer strak tot in de moeilijkst bereikbare hoekjes. KARWEI heeft de beste grastrimmers, zowel voor een groot gazon als meer bescheiden oppervlakken. Je vindt hier grastrimmers voor elke soort tuin en onderhoudsniveau.

De beste grastrimmers voor de tuin

Ons aanbod bestaat uitsluitend uit de beste grastrimmers op netstroom of met een accu. Zo jaag je de buren niet weg met het geluid wanneer je met je grastrimmer de tuin in gaat. Onze elektrische grastrimmers zijn perfect om al het gras in je tuin op de perfecte lengte te houden. Grastrimmers zijn handzaam en makkelijk op te bergen in vergelijking met een volwaardige grasmaaier, waardoor je ze sneller pakt voor klein onderhoud. Grastrimmers zijn bij uitstek bedoeld voor klein onderhoud aan je gazon. Omdat je hem maar af en toe gebruikt, hoef je de accu van een goede grastrimmer eigenlijk maar zelden op te laden. En dat is fijn als niet al je gras zich dicht bij een stroomaansluiting bevindt. Een verlengsnoer is wel altijd het overwegen waard.

Online grastrimmers kopen

De beste grastrimmers koop je bij KARWEI en dat kan zowel online als in een van onze bouwmarkten. In onze bouwmarkten laat je je door een deskundige medewerker adviseren over wat een goede grastrimmer is voor jouw tuin en of een grasmaaier al dan niet een geschikt alternatief is. Als je al weet welke grastrimmer je tuin het beste kan gebruiken, is een grastrimmer online kopen net zo makkelijk. Een grastrimmer voor de tuin en het gazon kopen is net zo gemakkelijk als elk ander product online bestellen.

Recent bekeken