Grastrimmers & kantenmaaiers

25 resultaten
Bekijk de TOP 10

Grastrimmer kopen bij KARWEI

Als je veel gras in de tuin hebt, wil je natuurlijk ook dat het gras er strak bij ligt. Daarbij hoort natuurlijk zo min mogelijk onkruid en verkleurd gras. Om te zorgen dat je grasmat en je gazon er weer fris uitziet, kun je bij KARWEI een grastrimmer kopen. Met de grastrimmers van KARWEI maak je het gras en de gazons weer strak tot in moeilijkst bereikbare hoekjes. KARWEI heeft zowel modellen voor de kleine tuin met bescheiden grasmatjes tot modellen voor grote tuinen met veel groen. Ideaal voor elke tuinliefhebber dus.

Grastrimmer accu

Ben je bezig om je hele tuin weer spik en span te maken, dan wil je natuurlijk alle hoekjes meepakken. Dan is het belangrijk dat je veel vrijheid hebt om te bewegen en dat je door je hele tuin kunt werken. KARWEI heeft daarom grasmaaiers die werken op een accu. De grasmaaiers op accu zorgen ervoor niet afhankelijk bent van een stopcontact.. Ideaal dus! Met de grasmaaiers op accu zal jouw tuin er weer zo goed als nieuw uitzien en kun je er met een trots gevoel tegenaan kijken.

Grastrimmer benzine

Er zijn ook grastrimmers die werken op benzine. Deze benzine grastrimmers zijn echter minder vriendelijk voor het milieu en gaan minder lang mee. Daarnaast is het gebruik van benzine grastrimmers ook duurder, aangezien zij steeds gevoed moeten worden met brandstof. Bij KARWEI dus geen benzine grastrimmers, maar alleen grastrimmers die werken op elektriciteit. Door de hogere duurzaamheid kun je optimaal genieten van het groen in je tuin!

Je kunt dus een grastrimmer kopen om het gras in je tuin perfect onderhouden. KARWEI heeft voor jou de beste merken gekozen van de hoogste kwaliteit. Benieuwd welke grastrimmer bij jou past? Kijk dan online gerust rond of kom langs in een van onze bouwmarkten.