Ondervloeren

12 resultaten
Bekijk de TOP 10

Ondervloer kopen bij KARWEI

Een ondervloer vormt de fundering van een goede vloer. Deze vloer ligt in de ruimte tussen de ondergrond en de vloerbedekking. Een ondervloer heeft veel voordelen. Zo heeft het een geluidsisolerende werking en is het vochtwerend. Wanneer je bijvoorbeeld een gehorig huis hebt is het prettig om een ondervloer te kopen. Hierdoor heb je minder last van het geluid wanneer je huisgenoot alvast vroeg opstaat en door het huis loopt. Of stoor je de buren minder erg wanneer je jouw interieur een andere indeling wilt geven en je druk in de weer bent met het verplaatsen van je meubels. Daarnaast is het erg makkelijk om zelf de ondervloer te leggen. Check het hier!

Ondervloer voor laminaat

Tussen de laminaat vloer en de ondergrond zit een kleine ruimte. Hier kan een ondervloer worden aangebracht. Onder laminaat kun je vrijwel elke soort ondervloer neerleggen. Ondervloeren zijn er in vele verschillende soorten kwaliteiten. Zo dempen sommige ondervloeren geluid beter dan andere.

Ondervloer voor vinyl

Vinyl is een zachter materiaal dan laminaat. Wanneer je een ondervloer onder vinyl wilt leggen, is het van belang dat de ondervloer van een hard materiaal is gemaakt. Anders prik je er zo doorheen wanneer je er bijvoorbeeld met hakken overheen loopt of wanneer je er een stoel met puntige stoelpoten op zet.

Ondervloer bestellen

Ondervloer kopen? KARWEI heeft voor elke situatie het juiste type ondervloer. Ondervloeren zijn er in verschillende soorten materialen met elk eigen soorten functionele kwaliteiten. Weet je niet zeker welke ondervloer geschikt is voor jouw vloer? Graag helpen wij je verder om samen tot de beste beslissing te komen. Je kunt ons zowel online als in de bouwmarkt aanspreken voor advies.

De collectie van KARWEI kun je hier altijd bekijken en direct bestellen. Je kunt ook langskomen in een van onze vele bouwmarkten. Bij KARWEI vind je altijd een ondervloer voor een aantrekkelijke prijs. Soms hebben we mooie aanbiedingen!

Recent bekeken