Vliegengordijnen

29 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vliegengordijn kopen

Een vliegengordijn is de ideale oplossing voor de zomer. Tijdens de warme zomerdagen heb je het liefst alle deuren en ramen wagenwijd open. Op deze manier vul je het hele huis met frisse lucht en kun je het lekker door laten tochten. Met behulp van een vliegengordijn houd je de insecten buiten en kun je ook heerlijk binnenshuis genieten van het zomerse weer.

Zoals de naam al aangeeft is een vliegengordijn een type gordijn. Het is een gebruiksvriendelijk alternatief voor een hordeur. Een hordeur zit namelijk vast en moet je, net zoals een deur, steeds open en dicht doen. Bij een vliegengordijn loop je er gemakkelijk doorheen. Een vliegengordijn is een ideale oplossing wanneer je bijvoorbeeld kleine kinderen of huisdieren hebt. Deze kunnen zorgeloos en gemakkelijk het huis in en uit lopen.

Kunststof vliegengordijn

Vliegengordijnen worden gemaakt van kunststof. Bij KARWEI vind je ze ook nog eens gemaakt van duurzaam kunststof. Dit betekent dat ze lang meegaan en goed tegen een stootje kunnen. Daarnaast zijn ze in verschillende uitvoeringen te koop. Zo vind je bij ons vliegengordijnen die gemaakt zijn van dunne latten, maar ook van kralen.

Wil je een vliegengordijn kopen? KARWEI heeft een ruim, kwalitatief assortiment met verschillende top merken. Onze vliegengordijnen zijn duurzaam, effectief en ook nog eens decoratief. Het huis hoeft aan sfeer niets af te doen wanneer je besluit om een vliegengordijn te gebruiken. Een vliegengordijn is effectief én decoratief tegelijkertijd.

Bestel hier in onze webshop direct jouw favoriete vliegengordijn, of kom een keertje langs bij een van de bouwmarkten bij jou in de buurt. Vliegengordijnen zijn bij KARWEI altijd aantrekkelijk geprijsd.

Recent bekeken