RAL kleuren kopen bij KARWEI

Of je nu wel of niet beschikt over twee rechterhanden, soms is het tijd om met de kwast en verfpot in huis aan de slag te gaan. De eerste keuze die je moet maken, is welke verfkleur je wilt gaan aanbrengen. Een handig hulpmiddel hierbij is een kleurenwaaier met een overzicht van de meest voorkomende RAL kleuren. De basiskleuren die in ieder geval door het overgrote deel van de merken wordt aangeboden, zijn wit, zwart, blauw, grijs, groen, bruin en geel. Kom bij KARWEI alles te weten over RAL kleuren en de kleurenwaaier.

Een kleurenwaaier gebruiken

Wil je een goede keuze uit de diverse RAL kleuren maken en ervoor zorgen dat je keuze bij je interieur past? Dan is het gebruik van een kleurenwaaier een slimme keuze. Neem de waaier mee naar huis en selecteer de kleuren die bij je smaak passen. Vervolgens houd je de kleurstalen op de waaier bij bijvoorbeeld je meubelen om te kijken of het goed te combineren is. Op deze manier kom je er snel achter of de kleurkeuze een echt succes gaat zijn. Wellicht verras je jezelf nog door voor een kleur te kiezen die je anders niet snel gekozen zou hebben. De kleurenwaaier komt thuis dus extra goed van pas!

Ral kleuren wit, grijs en meer

Bij het kiezen van een kleur verf moet je rekening houden met verschillende factoren. Ten eerste natuurlijk welke kleur je zelf mooi vindt. Hoe goed een bepaalde kleur ook volgens anderen in jouw interieur zou passen, als het niet bij jouw smaak past moet je het niet doen. Daarnaast is het belangrijk om een ral kleur te kiezen die past bij de rest van kamer. Neutrale Ral kleuren zoals wit en grijs passen bij bijna elk type interieur en zijn daardoor een goede keuze die je ook de mogelijkheid bieden om een nieuwe inrichting te kiezen zonder de muren opnieuw te hoeven verven.

Voor welke RAL kleur ga jij?

Uiteraard valt er bij KARWEI meer te kiezen dan alleen deze basiskleuren, zoals wit, zwart, blauw, grijs, groen, bruin en geel. Kom je er niet uit en heb je vragen? Kom dan langs bij een bouwmarkt bij jou in de buurt en spreek onze verfexperts aan. Neem meteen een kleurstaaltje mee om te kijken of het bij je interieur past. Ook wanneer je liever vanuit huis je materialen bestelt, helpen wij je graag op onze website verder. Voor klusadvies over bijvoorbeeld verf verwijderen of een binnenmuur schilderen bekijk je eenvoudig een van onze klusvideo's op onze website.

Recent bekeken