TL verlichting kopen bij KARWEI

TL verlichting heeft veel voordelen. Zo heeft het een lange levensduur, wel 10 tot 20 jaar, en is het daarnaast ook nog energiezuinig door het lage wattage. Ook zijn ze niet heel duur. Daarom zie je deze verlichting steeds vaker, zoals bijvoorbeeld in een werkschuur.

TL lampen geven helder licht. Dit maakt het een ideaal type verlichting voor verschillende ruimtes. TL verlichting is bijvoorbeeld een prettige vorm van verlichting voor in je garage. Het heldere licht biedt een goed overzicht. Wanneer je het licht aanzet in je garage kun je in een oogopslag je gereedschap vinden.

Bij KARWEI vind je verschillende armaturen en TL-buizen in verschillende kleuren. Let wel op wanneer je per ongeluk een lamp kapot laat vallen. Deze moet je voorzichtig opruimen in verband met de kwikdamp die vrijkomt. Open in dat geval je ramen en lucht je kamer langdurig.

TL lampen

Wil je TL verlichting kopen? Dan ben je aan het juiste adres bij KARWEI. We hebben verschillende armaturen en TL-buizen in verschillende kleuren. Met TL lampen ben je ook in staat om je kamer een bepaalde sfeer te geven. Gebruik bijvoorbeeld een warm witte kleur om je kamer een zachtere uitstraling te geven.

Je kunt ook voor een koude witte kleur kiezen. Dit maakt het licht meer functioneel. In je werkkamer wil je natuurlijk goed zien wat je aan het doen bent. TL lampen zijn hier een ideale oplossing. Het koude witte licht is helderder dan het warme witte licht en daarom een betere keuze wanneer je het wilt gebruiken in bijvoorbeeld je garage. Wanneer je in de weer bent met gereedschap zoals een zaag wil je natuurlijk wel goed zien wat je doet!

Bekijk hier onze volledige collectie. Je kunt de lampen en alle benodigdheden hier direct bestellen. Bij KARWEI vind je TL verlichting altijd wel voor een aantrekkelijke prijs. Ook ben je natuurlijk altijd welkom voor een persoonlijk advies in een van onze vele bouwmarkten. Deze vind je verspreid door het gehele land.

Recent bekeken