• WOOOD
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Salontafels

9 resultaten

Salontafel kopen bij KARWEI

De salontafel vormt het middelpunt van je woonkamer. De plek waar je je vrienden en familie ontvangt, waar je borrelt, geboortes en verjaardagen viert, taarten aansnijdt en je voeten soms stiekem oplegt. Ideaal voor een hapje en een drankje, want die wil je niet een avond lang vasthouden of op de grond hoeven zetten. Maar je salontafel is ook de plek waar je je tijdschriften, tablet en afstandsbediening op kan bergen. Houdt je huis netjes en overzichtelijk én hou tegelijkertijd alles bij de hand.

Design salontafel

Door de juiste salontafel te kopen, kun je jouw gewenste sfeer creëren. KARWEI heeft een trendy assortiment van salontafels die kwaliteit met design combineren. Kies voor een wit gelakte design salontafel voor een strakke, moderne uitstraling. Of kies voor een gedurfder model of kleur om een meer uitgesproken stijl neer te zetten in je woonkamer. Denk vervolgens ook na over wat er op de salontafel komt te staan, dit draagt ook bij aan de sfeer. Een mooie plant, praktische fruitschaal of een inspirerend salontafelboek voor een persoonlijke touch.

Houten salontafel

Kies een houten salontafel voor een meer robuuste uitstraling van je woonkamer. Onze eikenhouten salontafels zetten een warme en landelijke sfeer neer.

Salontafel kopen? Bij KARWEI vind je verschillende modellen zoals houten of design salontafels. Bekijk ons hele assortiment salontafels en onze aanbiedingen hier en laat je salontafel gemakkelijk op afspraak thuisbezorgen!

Recent bekeken