Heggenscharen

35 resultaten
Bekijk de TOP 10

Heggenschaar

Als je naar de kapper bent geweest, wil je dat je kapsel weer fris en zo goed als nieuw er uit ziet. Dat zelfde wil je natuurlijk ook voor je tuin. Daarom kun je bij KARWEI een heggenschaar kopen om jouw tuin weer perfect in model te brengen. De veelzijdige collectie bestaat uit van compacte heggenscharen voor zowel de kleinere bosjes en struikjes tot aan de krachtigere heggenscharen voor de grotere heggen. Bekijk online de collectie van KARWEI voor de heggenschaar die bij jou past!

Heggenschaar elektrisch

Ben je op zoek naar een duurzame, milieuvriendelijke heggenschaar die voor alle tuinklussen geschikt zijn? Dan zijn de elektrische heggenscharen zeker iets voor jou. KARWEI biedt allerlei elektrische heggenscharen tegen een aantrekkelijke prijs. Ben je van plan om de struiken weer strak te snoeien? Dan past de struikschaar van Black + Decker zeker bij jou. Misschien ben je van plan een grotere heg bij te werken? Bekijk dan eens de Makita accu heggenschaar.

Heggenschaar benzine

KARWEI biedt naast de elektrische heggenschaar ook de heggenschaar aangedreven op benzine. Deze heggenscharen zijn goed geschikt voor de zwaarste klussen in je tuin en zijn snoerloos. Ideaal om makkelijk door je hele tuin te lopen zonder dat je rekening hoeft te houden met het snoer.

Online vind je nog een uitgebreide collectie van heggescharen en struikscharen, maar ook gras- en buxusscharen of bekijk onze Top 10 Heggenscharen. Ideaal om de contouren van je tuin messcherp te krijgen! Daarnaast is een heggenschaar kopen bij KARWEI ideaal, aangezien deze altijd aantrekkelijk geprijsd zijn. Kom ook eens langs in de bouwmarkt en dan geven we je graag advies.