Sanitair

Sanitair kopen bij KARWEI

Het sanitair assortiment van KARWEI is erg uitgebreid en bevat alles om het sanitair in je huis naar een hoger niveau te tillen.

Sanitair in de badkamer

Je kunt bij KARWEI je badkamer helemaal zelf samenstellen. Begin met een goede basis door mooie vloertegels en wandtegels te gebruiken. Tegels zijn er in vele soorten en maten, mix en match er lekker op los voor een uniek en persoonlijk effect. Ga daarna verder met de keuze voor een bad of douche, of natuurlijk allebei als je genoeg ruimte hebt. De douche kun je ook helemaal zelf samenstellen. Ga je voor een douchewand of toch voor een douchegordijn, aan jou de keuze. Daarnaast kies je hoe luxe je je douche wilt hebben. Kies tussen een mengkraan of een thermostatische kraan en een normale douchekop of een regendouche. Ook als je kiest voor een bad zijn er genoeg opties. Kies een lekker groot ligbad en je kunt vervolgens naar wens uitbreiden. Bijvoorbeeld met een badwand, of wat dacht je van een whirlpoolsysteem, dat wordt maximaal genieten.

Ook een goed badmeubel kan niet ontbreken in de badkamer. Een badmeubel is hartstikke praktisch want je kunt er veel spullen in kwijt, opgeruimd staat netjes! Daarnaast draagt een badmeubel veel bij aan de sfeer in de badkamer. Je kunt zelf bepalen hoeveel kastruimte je wilt, wil je extra ruimte dan kies je voor een kolomkast. Maak je badmeubel af met een mooie wastafel of een waskom. Combineer met mooie accessoires als een spiegel, kraan en een planchet en je hebt het hele plaatje compleet.

Om de sfeer compleet te maken in de badkamer is het belangrijk dat je de juiste badkamerverlichting kiest. Voor de badkamer zijn er speciale lampen, die beschermd zijn tegen het spatten in de badkamer. Kies voor een goede algemene verlichting met bijvoorbeeld een plafonnière of inbouwspotjes. Als extra verlichting, bijvoorbeeld voor bij de spiegel, kun je kiezen voor een extra wandlamp.

Toilet

Ook het toilet valt onder de noemer sanitair en mag zeker niet vergeten worden. Hoe klein de ruimte ook mag zijn, besteed hier ook aandacht aan. Je komt er immers toch wel elke dag. Een toilet start natuurlijk met de toiletpot. Hier kun je kiezen uit de closetpot, de staande variant, of het wandcloset, de zwevende variant. Maak de toiletpot af met een stijlvolle witte toiletzitting, of ga juist voor een leuke print of afbeelding op de zitting. Ieder toilet heeft een reservoir nodig. Kies hier tussen een stortbak, die zichtbaar is, of een inbouwreservoir die je inbouwt en daardoor niet zichtbaar is. Het toilet maak je af met een mooie fontein en fonteinkraan.

Sanitair accessoires

Natuurlijk kun je de badkamer accessoires niet vergeten in de badkamer en op het toilet. KARWEI biedt een ruime keuze uit verschillende accessoires. Onder andere zachte toilet- en badmatten, handige handdoekhaakjes en mooie douchegordijnen. Maak je badkamer compleet met KARWEI!

Recent bekeken