Sanitair kopen bij KARWEI

Het sanitair assortiment van KARWEI is erg uitgebreid en bevat alles om het sanitair in je huis naar een hoger niveau te tillen. Sanitaire ruimtes, zoals de badkamer en het toilet, worden elke dag gebruikt. Daarom wil je deze plekken het allermooist en het meest comfortabel inrichten. Bij KARWEI vind je alle sanitair onderdelen, meubelstukken en accessoires in allerlei stijlen. Speur door ons assortiment online en maak van jouw sanitaire ruimte jouw fijnste plekje in huis.

Sanitair in de badkamer

Bij KARWEI stel je jouw badkamer helemaal zelf samen. Begin met een goede basis door mooie vloertegels en wandtegels te gebruiken. Ga daarna verder met de keuze voor een bad of douche, of natuurlijk allebei als je genoeg ruimte hebt. Ga voor een praktische douchekop en ligbad of til je badkamer naar een hoger niveau met een regendouche of whirlpoolbad. Richt de ruimte vervolgens verder in met badkamermeubelen. Deze maak je helemaal af met een wastafel of een waskom. Combineer het met mooie accessoires als een spiegel, kraan en een planchet en je hebt het hele plaatje compleet. Vergeet ook niet om badkamerverlichting uit te zoeken, zodat je de ideale sfeer creëert.

Sanitaire onderdelen & accessoires

Heb je het grote plaatje in beeld en wil je alle onderdelen voor je sanitair verzamelen? Van aan- en afvoer slangen tot handoekhaken, we hebben alle onderdelen om jouw sanitaire ruimte succesvol in te richten. Ook zorgen onze badkamer accessoires ervoor dat je jouw badkamer of toilet helemaal naar jou zin aankleedt. Haal bijvoorbeeld een leuke toiletmat, handige rekjes of mooie douchegordijnen voor in de badkamer. Maak je badkamer en toilet compleet met KARWEI!

Recent bekeken