Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder

Ontstoppers

10 resultaten
Rioolveer
verhuurproduct
v.a.
19.20
/4 uur

Ontstopper kopen bij KARWEI

Elk huishouden krijgt er af en toe mee te maken: een verstopte wc, een douche waar het water niet zo snel meer wegloopt of een gootsteen in de keuken die vol met water blijft staan. In de keuken zijn vet en etensresten vaak de boosdoener. In de badkamer gaat het vooral om haar, tandpasta, zeep en andere verzorgingsproducten. Deze verstoppingen kunnen enorm vervelend en hardnekkig zijn, en komen natuurlijk nooit goed uit. Met de ontstopper die je koopt bij KARWEI is de verstopping zo verholpen. Je vindt in ons assortiment meerdere soorten ontstoppers, zodat je voor elke soort verstopping het juiste middel gebruikt. Denk aan vloeibare ontstoppers tot korrels die de verstopping oplossen, en zelfs ontstoppingsveren voor het zwaardere werk.

Verhelp en voorkom verstoppingen met HG-ontstopper

Je vindt bij KARWEI ontstoppers van ons eigen merk, maar ook ontstoppers van HG. Zorg ervoor dat je altijd een kleine voorraad thuis hebt. Zo ben je goed voorbereid als er een afvoer verstopt raakt als de winkels al gesloten zijn. Ook is het verstandig de afvoeren al te ontstoppen op het moment dat je merkt dat het water wat trager wegloopt. Voorkomen is beter dan genezen, en het kan flink wat tijd en werk schelen wanneer je de afvoeren goed bijhoudt. Bij hardnekkige verstoppingen kan het zijn dat de vloeibare ontstoppers niet voldoende zijn. Met een ontstoppingsveer ga je de afvoer in om hem op die manier te ontstoppen. Heb je vaker last van verstoppingen in de afvoer, dan kan het ook liggen aan verouderde of te smalle afvoerbuizen. Bij een renovatie van de badkamer pak dergelijke problemen aan. Kijk eens naar ons assortiment aan afvoerbuizen en hulpstukken als je bezig bent met het vernieuwen van je sanitair.

Koop de juiste wc-ontstopper bij KARWEI

De meest vervelende soort verstoppingen zijn misschien wel die in het toilet. Deze verstoppingen kunnen ook erg hardnekkig zijn. Met een extra sterke ontstopper los je echter ook deze problemen op. Mocht het niet gelijk lukken, bekijk dan eens ons klusadvies voor het ontstoppen van je wc met behulp van een tuinslang!

Wil je een ontstopper kopen? Je vindt de krachtigste ontstoppers voor de wc, badkamer of keuken natuurlijk bij KARWEI. Bestel nu de HG-ontstopper die je nodig hebt in onze webshop, of kom langs in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt.

Recent bekeken