Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

RAL 7021

8 resultaten

RAL 7021: zwartgrijs kopen bij KARWEI

Voor een lange levensduur van onder andere je houtwerk in huis of in de tuin is het belangrijk het regelmatig van een frisse laag verf te voorzien. Maak een keuze uit verf voor binnen- en buitengebruik en uit een van de vele RAL kleuren. Wil je je interieur of tuin een gewaagde uitstraling geven, kies dan eens voor een donkere kleur, zoals zwartgrijs, oftewel RAL 7021. Bekijk online bij KARWEI het volledige assortiment RAL 7021 verven.

RAL 7021 van Sigma, Flexa, Histor en Sikkens

Er zijn eindeloos veel verfmerken verkrijgbaar. Sigma, Flexa, Histor en Sikkens zijn voorbeelden van verfmerken waar erg veel verschillende RAL kleuren in beschikbaar zijn. Kies je voor verf in zwartgrijs, dan moet je daarnaast nog bepalen of je verf in mat, hoogglans of zijdeglans gaat kopen. De hoogglansverf heeft een sterk glanzende uitstraling, zijdeglans heeft een lichte glans en matte verf zorgt voor een doffere uitstraling. Van verf in mat, hoogglans of zijdeglans is hoogglans het minst geschikt voor buitengebruik door de weerspiegeling van de zon. Het is belangrijk om de spullen die blootgesteld zijn aan de elementen van de natuur goed te beschermen tegen verkleuring en verrotting. Kies voor je schilderwerk buiten dan ook voor speciale verf voor buiten.

Verf voor binnen- en buitengebruik kopen

Koop je verf in RAL 7021 zeer eenvoudig bij een van de bouwmarkten van KARWEI. Wij bieden je een uitgebreid assortiment om je verfklus tot een succesvol einde te brengen. Kom je er niet uit en wil je meer informatie? Dan helpen wij je graag verder met professioneel advies. Voor klustips ben je ook aan het goede adres op onze website. Combineer je verfklus bijvoorbeeld met behangen en kijk op de website hoe je glasweefselbehang aanbrengt en hoe je het beste behang schildert.

Recent bekeken