Isolatie kopen bij KARWEI

Is je huis gehorig en wil je ervoor zorgen dat het geluid van buiten niet gemakkelijk naar binnen doordringt? Of wil je ervoor zorgen dat de warmte beter blijft hangen in je huis? Ga dan aan de slag met isolatie van KARWEI. Bij KARWEI vind je alle soorten isolatie. Hellend dak isolatie, plafondisolatie, vloerisolatie, tussenmuur isolatie, buisisolatie, geluidsisolatie, noem het maar op! Ook bieden wij het isolatiemateriaal in verschillende type materialen aan, zoals isolatie steenwol, isolatie glaswol en isolatie PIR. Wat je ook wilt isoleren en welk materiaal je ook nodig hebt, je vindt het bij ons.

Isolatie PIR

Op plekken waar je lastig bij kunt is isolatieschuim een goede oplossing. Het schuim isoleert warmte en geluid erg goed. Daarnaast is het ook nog licht en makkelijk te verwerken. Het is dus een gemakkelijk en fijn alternatief isolatiemateriaal. De PIR isolatieplaten zijn bijvoorbeeld van schuimstof waarmee je onder andere platte daken, hellende daken, spouwmuren en vloeren mee isoleert. Beide kanten van PIR isolatieplaten bevatten dampdichte lagen en kunnen in vochtige ruimtes gebruikt worden, zoals de genoemde spouwmuren, en de isolatiewaarde blijft daarmee constant!

Verschil isolatie glaswol en isolatie steenwol

Isolatie glaswol bestaat uit rollen dekens en zijn daarom flexibel genoeg om oneffenheden op te pakken. Isolatie steenwol bestaat daarentegen uit platen die stijver zijn, maar sluiten goed aan door de grijpende vezels. Beide isolatiematerialen worden gebruikt voor de warmte en voor de akoestiek in huis. Daarnaast zijn beide materialen gemakkelijk te plaatsen door elke woonklusser! Het is maar waar jouw voorkeur ligt.

Bekijk hier in de webshop ons aanbod en bestel direct alle spullen die jij nodig hebt. Isolatiemateriaal is altijd aantrekkelijk geprijsd bij KARWEI. We zullen jouw bestelling zo snel mogelijk bij je thuis bezorgen zodat jij gelijk aan de slag kunt. Scheelt jou ook weer een hoop gedoe en gesjouw!

Recent bekeken