Badkamerlampen kopen bij Karwei

Badkamerverlichting is sfeerbepalend en dient vooral ook functioneel te zijn, voor wanneer je je bijvoorbeeld moet scheren in de donkere ochtenduurtjes. Daarnaast is het van belang dat de badkamerlamp spatwaterdicht is, om kortsluiting te voorkomen in de vochtige badkamer tijdens en na het douchen. bij Karwei vind je verschillende spatwaterdichte badkamerlampen die ook nog eens een fijne sfeer creëren in de badkamer:

  • Badkamer inbouwspots
  • Badkamer plafondlampen
  • Badkamer wandlampen

Badkamerverlichting in het plafond

Badkamerverlichting spots zijn ideaal voor het badkamerplafond. Met deze inbouwspots creëer je een rustige sfeer en kun je ook bepaalde punten accentueren. Met beweegbare badkamerspots is de belichtingfocus zelfs te verplaatsen. Zoek je andere badkamerverlichting voor het plafond? We verkopen verschillende plafondlampen voor de badkamer die allemaal bestand zijn tegen spatwater. De badkamerverlichting in het plafond is erg belangrijk. Deze algemene verlichting zorgt er naast de geaccentueerde verlichting voor dat je in de gehele badkamer goed zicht hebt. Naast dat het licht dus de sfeer bepaalt, is het natuurlijk ook belangrijk om voldoende licht te hebben om goed je haar te doen of je outfit te zien. Door plafond badkamerverlichting te kopen zet je hiermee een stap in de goede richting!

Badkamerverlichting design voor sfeer

Ontbreekt er nog iets aan jouw badkamer, dan maak je jouw badkamer design met de juiste badkamerverlichting helemaal af. Zorg voor een warme, natuurlijke sfeer met mooie badkamerlampen. Of ga jij voor een strakke en moderne uitstraling? Dan zijn de badkamerverlichting spots een goede oplossing. Verder is er bij ons ook wand badkamerverlichting te krijgen. Deze functionele wandlampen dienen veelal als spiegelverlichting of andere accentverlichting, maar zijn ook te verkrijgen als badkamer wandlampen die de ruimte goed en sfeervol verlichten. Wandlampen met een industriële look zijn makkelijk te combineren met een stoer badkamer design.

Badkamerverlichting voor spiegels

Ga slim met licht om door spiegelklemspots langs de zijkanten van de spiegel te plaatsen, waardoor dit niet voor vervelende schaduwen zorgt. De spiegelklemspots zijn een goed voorbeeld voor accentverlichting. Accentverlichting in de badkamer kan handig zijn voor het opmaken of scheren. Voor iedere badkamer en vorm spiegels hebben we passende badkamerlampen.

Badkamerverlichting kopen: webshop en bouwmarkt

Je badkamer compleet maken, doe je met de sfeervolle badkamerverlichting van KARWEI. Door de populaire badkamerverlichting spots of andere strakke badkamerlampen te kopen, maak je van iedere badkamer een luxueus geheel. Bekijk hiervoor de voorraad van een van onze bouwmarkten bij jouw in de buurt of bestel direct online! Bekijk ook ons klusadvies over het aanleggen van elektriciteit in de badkamer, wanneer je zelf de badkamerlampen gaat plaatsen.

Recent bekeken