Meer informatie
Meer informatie
Meer informatie


1 resultaten
Sigma houtlak interieur zijdeglans RAL 9005 gitzwart 750 ml
14 klantreviews
Beoogd gebruik: Meubelen, Bestaande verflagen, Deuren en kozijnen Glansgraad: Satijnglans Overschilderbaar na: 5.0uur
Jarenlang genieten van een vakkundig eindresultaat? Sigma Interieur aflak (Zwart RAL 9005, 750 ml) op waterbasis is bestemd voor houtwerk zoals ramen, deuren en kozijnen. Deze h... Jarenlang genieten van een vakkundig eindresultaat? Sigma Interieur aflak (Zwart RAL 9005, 750 ml...
54.
59
Bekijk alles in lak

RAL 9005: gitzwart kopen bij KARWEI

Is het de hoogste tijd om je woning of tuin op te knappen met een nieuwe laag verf? Een van de leukste klussen van het opknappen van je huis is een keuze maken uit de vele RAL kleuren. Houd je ervan om je huis net even een andere sfeer te geven en is zwart voor jou niet intens genoeg? Kies dan voor het gitzwart in RAL 9005. Kies je deze intense kleur, dan slaag je zeker bij merken als Sigma, Flexa, Histor en Sikkens. Bekijk online bij KARWEI het volledige assortiment RAL 9005 verven.

In mat, hoogglans of zijdeglans

Je vindt een breed assortiment aan RAL kleuren bij KARWEI, die ook weer onderverdeeld zijn in verf in mat, hoogglans of zijdeglans. Iedere verfsoort heeft zijn eigen unieke eigenschappen. Zo kan gitzwart nog donkerder lijken wanneer je bijvoorbeeld kiest voor een matte of zijdeglans verf. Een extra stijlvolle uitstraling krijg je weer met hoogglans, al is dit minder geschikt voor de extra zonnige delen in de tuin. Daarnaast moet je ook onderscheid maken tussen verf voor binnen- en buitengebruik, aangezien je spullen buiten aan diverse weersinvloeden blootgesteld worden.

RAL 9005 voor binnen- en buitengebruik kopen

Kom voor de beste service en het meest uitgebreide assortiment naar het dichtstbijzijnde KARWEI-filiaal. Onze medewerkers staan graag voor je klaar als het gaat om klusadviezen. Wil je zelf liever vanuit het comfort van je eigen woning je materialen bestellen, dan ga je naar onze website om van dezelfde voordelen als in de bouwmarkt te genieten. Ook daar vind je allerlei klustips en adviezen over verf. Kijk snel op de website voor verschillende klusadviezen, zoals tips voor behangen of hoe je aan de slag gaat met binnen houtwerk schilderen.

Recent bekeken