Kledingkasten

43 resultaten
Bekijk de TOP 10
Garderobekast Lennox 25_procent_korting_red
25_procent_korting_red
209.
00
289.00
Voordeelpashouders
Aanbieding t/m 28-07-2019
Alleen in de bouwmarkt te koop

Kledingkasten kopen bij KARWEI

Een opgeruimde slaapkamer zorgt voor een goede nachtrust. Zwervende kledingstukken die op de grond liggen, over stoelen hangen of op een hoop in een hoek liggen brengen onrust. Daarnaast ziet je slaapkamer er rommelig uit. Je wil ook niet elke ochtend, voordat je naar je werk gaat, graven naar kledingstukken die je niet kunt vinden. Bij KARWEI hebben we daarvoor de perfecte oplossing; een kledingkast om al je kleding en spullen netjes in op te bergen en in te rangschikken.

Juiste kledingkast kiezen

Welke kledingkast het beste in jouw slaapkamer past hangt af van de maat van je slaapkamer en persoonlijke voorkeuren. Let bij het plaatsen van een kledingkast of er geen leidingen en buizen lopen. Heb je gekeken hoe je plint erbij ligt? Houdt ook rekening met stopcontacten en lichtschakelaars. Het is vervelend wanneer je de slaapkamer binnenloopt en achter de kast moet reiken naar het lichtknopje. Bij KARWEI hebben we diverse soorten kledingkasten met verschillende soorten deuren. Zorg dat de kastdeuren goed kunnen openen en dat je voldoende bewegingsruimte hebt als de kastdeuren openstaan. Heb je een kleine slaapkamer? Geen probleem! Kies dan voor een zweef- of schuifdeur.

Kledingkast op maat

Geen enkele ruimte is hetzelfde en sommige ruimtes zijn wat lastig ingedeeld om de perfecte kledingkast neer te zetten. Daar hebben we bij KARWEI een oplossing voor: je kunt ook je eigen kledingkast samenstellen. Kies per onderdeel welke opties je graag terugziet in jouw kledingkast en wij zorgen ervoor dat we alle onderdelen verwerken in jouw ideale kledingkast. Heb je meer informatie nodig hoe je je eigen kledingkast kan samenstellen? Kom dan langs de bouwmarkt. Ons deskundig personeel helpt je graag verder!

Kledingkast online bestellen

Heb je de kledingkast gevonden die je zocht? Bestel dan direct online. Wij zorgen dat het bij je thuis wordt bezorgd op een moment dat het jou uitkomt. Of kom langs de bouwmarkt bij jou in de buurt!

Recent bekeken