Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
  • Altrad Fort
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Kruiwagen

16 resultaten
Kruiwagen
verhuurproduct
v.a.
7.60
/4 uur

Kruiwagen kopen bij KARWEI

Wanneer je buiten aan het werk bent, moet je soms grote hoeveelheden aarde, grind, tegels of tuinafval verplaatsen. Bij dergelijk zwaar werk kan je wel wat hulp gebruiken. Dankzij kruiwagens hoef je zelf minder te tillen en verplaats je veel meer in één keer. Zo werk je een stuk sneller en houd je er ook geen klachten aan over. Dankzij het handige ontwerp van kruiwagens kiep je de inhoud van de kruiwagen eruit waar het jou uitkomt. Als je jouw leuke kruiwagen van KARWEI dan ook nog eens vult met een spade of schop, heb je de inhoud van de kruiwagen helemaal niet meer in handen. En dat is ideaal.

Leuke kruiwagen voor in je tuin

Een kruiwagen kopen is vooral iets praktisch, maar bij KARWEI is ook aan de uitstraling van al het tuingereedschap gedacht. Het bestellen van een leuke kruiwagen is bij ons dan ook vanzelfsprekend omdat al onze kruiwagens stuk voor stuk mooi staan in je tuin. Elke kruiwagen van KARWEI is ook voorzien van een prettige greep, met verstevigde handvatten. Zo verplaats je de kruiwagen prettig en eenvoudig, ook wanneer de inhoud van de kruiwagen erg zwaar is.

De beste kruiwagens voor elk doel

Ben je bezig met snoeien in je tuin en wil je vooral tuinafval afvoeren? Of bestraat je je terras opnieuw en ga je met zand in de weer? Voor elk doel heeft KARWEI geschikte kruiwagens met een bijpassende inhoud. De inhoud van een kruiwagen van KARWEI ligt meestal tussen de 80 en 100 liter. Dat is ruimschoots voldoende om niet vaak te hoeven lopen, maar ook weer niet zoveel dat je kruiwagen snel te zwaar wordt. Bij KARWEI is elke kruiwagen online te vinden, dus je ziet direct of we ook voor jou de beste kruiwagen in huis hebben.

Online kruiwagen bestellen

Als je al een goed idee hebt wat je precies nodig hebt, dan is een kruiwagen kopen bij KARWEI het eenvoudigste dat er is. Bij ons kan je eenvoudig een kruiwagen bestellen in de webwinkel. Wanneer je een kruiwagen online bestelt, wordt deze bij je thuisbezorgd zoals ieder ander product dat je online koopt. Ook in elke KARWEI-bouwmarkt kan je de beste kruiwagen kopen voor jouw klus. En heb je de kruiwagen alleen nodig voor een kleine klus? Dan is een kruiwagen huren bij ons ook een optie.

Recent bekeken