Strooizout

2 resultaten
Strooizout 25kg
Met deze verpakking strooizout van 25 kg ben je goed voorbereid op eventuele gladheid. Dit professionele steenzout/wegenzout werkt direct om gladheid langdurig te bestrijden. Me... Met deze verpakking strooizout van 25 kg ben je goed voorbereid op eventuele gladheid. Dit profes...
10.
39
Alleen Click & Collect
Strooizout zak 10 kg
Met deze verpakking strooizout van 10 kg ben je goed voorbereid op eventuele gladheid. Dit professionele steenzout/wegenzout werkt direct om gladheid langdurig te bestrijden. Me... Met deze verpakking strooizout van 10 kg ben je goed voorbereid op eventuele gladheid. Dit profes...
7.
29
Alleen Click & Collect

Strooizout kopen bij KARWEI

Voor de een iets om elk jaar weer op te hopen, voor de ander iets dat niet snel genoeg voorbij kan zijn: ijs en sneeuw. Maar voor iedereen levert gladheid praktische problemen op. Daarom mag strooizout niet ontbreken in je schuur met spullen voor tuinonderhoud. Door preventief strooizout te kopen, hoef je niet met gladheid de weg op om het alsnog te halen. Want een sneeuw- en ijsvrij tuinpad is wel zo prettig, net als een begaanbare stoep voor je buren wel zo fijn is. Ben je toch vergeten om strooizout te kopen? Bij KARWEI kun je strooizout ook snel online bestellen.

Het beste strooizout voor thuis

Omdat strooizout altijd handig is om te hebben, heeft KARWEI ook een ruim aanbod strooizout. Het beste strooizout voor thuis verkopen we in zakken van 10 kg, maar voor wie op zeker speelt, hebben we ook zakken strooizout van 25 kg. In principe is een zak strooizout van 25 kg voldoende om je tuin en de directe omgeving van je huis 's winters ijs- en sneeuwvrij te houden, zeker indien de winter maar enkele sneeuw- en ijsdagen telt. Het strooizout van KARWEI bestaat uit een zorgvuldig samengesteld mengsel dat ijs en sneeuw smelt en de weerstand van het oppervlakte vergroot. Zo verklein je de kans op ongelukken maximaal.

Strooizout tegen onkruid

Een minder voor de hand liggende functie van strooizout is het bestrijden van onkruid. Zout en ook azijn zijn echter prima vormen van onkruidbestrijding, bij gebrek aan een echt bestrijdingsmiddel. Wanneer je strooizout tegen onkruid gebruikt, houd er dan wel rekening mee dat strooizout ook schadelijk is voor je andere planten, net als azijn. Strooizout tegen onkruid is het effectiefst op bestrating of delen van je tuin waar geen planten staan die je graag behoudt. Voor de bestrijding van onkruid heeft KARWEI verschillende professionele producten in huis. Bekijk op deze pagina ons aanbod.

Strooizout online bestellen

Op zoek naar het beste strooizout voor jouw tuin? Bestel dan gemakkelijk je strooizout online. Dat kan echter alleen bij een zak strooizout van 25 kg. Wanneer je genoeg hebt aan een zak strooizout van 10 kg, kom dan langs bij een KARWEI-bouwmarkt bij jou in de buurt. Onze medewerkers daar helpen je graag bij het vinden van strooizout en andere onderhoudsproducten die je nodig hebt voor je tuin. Ook bij vragen, bijvoorbeeld over onkruidbestrijding, helpen onze medewerkers je graag.

Recent bekeken