• Vlag
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Vlaggen

20 resultaten
Bekijk de TOP 10

Vlaggen kopen bij KARWEI

Het zal ongetwijfeld wel eens bij je opgekomen zijn, op feestdagen of tijdens bijzondere gelegenheden: wordt het niet eens tijd voor een vlag? KARWEI heeft een ruim aanbod aan vlaggen en accessoires, om ook daadwerkelijk in volle glorie een vlag te voeren. Dat kan de Nederlandse vlag zijn, maar ook een andere nationale vlag (zoals de Duitse vlag) of een wat minder serieuze vlag, zoals een piratenvlag. In Nederland geldt een richtlijn of vlagprotocol voor het voeren van de vlag van Nederland, maar hier zit geen wettelijke dwang achter. Je mag dus de vlag uithangen wanneer je wilt.

Van Nederlandse vlag tot piratenvlag

Bij KARWEI haal je elke gangbare vlag snel en eenvoudig in huis. Uiteraard de vlag van Nederland, maar ook de Duitse vlag, Belgische vlag, Friese vlag en elke andere populaire vlag vind je bij ons, zowel online als in de KARWEI-bouwmarkt bij jou in de buurt. Datzelfde geldt voor de wimpel die erbij hoort, bijvoorbeeld de oranje wimpel bij de Nederlandse vlag, maar ook een wimpel die zelf in nationale of provinciale kleuren gestoken is. Vind je het vooral leuk om een vlag te hebben en gaat het je niet zozeer om de symboliek? Een piratenvlag is een originele versiering van bijvoorbeeld buitenspeelgoed. Leuk voor de kinderen.

Vlaggenstokhouder en accessoires

Met vlaggen alleen ben je er nog niet. Je hangt hem aan een vlaggenstok, die je ook bestelt bij KARWEI. We hebben ze in verschillende lengtes. Om vlaggen aan de gevel te kunnen bevestigen, gebruik je een vlaggenstokhouder. Deze vind je – net als elk ander deurbeslag – ook bij KARWEI, evenals de bevestigingsmaterialen om de vlaggenstokhouder aan de gevel te bevestigen. Kortom: valt je weer eens de gedachte in dat het leuk is om ook mee te kunnen vlaggen op feestdagen? Dan ben je slechts een bezoek aan de KARWEI-bouwmarkt verwijderd van dat leuke vlagvertoon.

Online vlaggen bestellen

Vlaggen is leuk, en voor speciale gelegenheden en feestdagen is het altijd goed om de vlag van Nederland in huis te hebben. Dankzij KARWEI haal je niet alleen onze nationale driekleur in huis, maar ook alles wat nodig is om de vlag op te hangen. Datzelfde geldt voor de Duitse vlag en enkele andere nationale vlaggen. Deze bestel je bij KARWEI gewoon online, waar je ook checkt of je plaatselijke KARWEI-bouwmarkt het artikel nog op voorraad heeft, mocht je daar toch liever kopen.

Recent bekeken