Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Douchekranen

58 resultaten
Bekijk de TOP 10

Douchekranen kopen bij KARWEI

Bij KARWEI hebben we een breed assortiment van bekende merken zodat jij gemakkelijk jouw favoriete douchekraan kunt uitkiezen. De douchekranen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen zoals klassiek en modern. Kijk eens naar de moderne zwarte kraan, voor een stoere en luxe look. Ook zijn er verschillende maten. Heb jij een aansluiting voor je douchekraan van 12cm in jouw douche, of past een douchekraan van 15 cm juist? Omdat er toch wel veel keuze is, kun je bij het klusadvies kijken voor een handige douchekraan keuzehulp.

Douchekraan set

De douchekranen zijn door het brede assortiment makkelijk te combineren met douchekop en douchestang om zo een douchekraan set te creëren. Een matchende douchekraan set geeft jouw douche een unieke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een gelijke vorm of kies een gepoedercoate finish in jou gehele douchekraan set. Er is in ieder geval genoeg keuze tegen aantrekkelijke prijzen!

Douchekraan thermostaat

Naast de mengkranen kun je bij KARWEI ook vele thermostatische douchekranen kopen. Een douchekraan met thermostaat heeft milieuvriendelijke voordelen, is eenvoudig te gebruiken en heeft een veiligheidsvergrendeling wat een goede uitkomst is voor elk gezin met jonge kinderen. Ook zijn deze kranen beschikbaar in verschillende maten, zoals een thermostatische douchekraan van 12cm. Deze kraan is ook zelf goed te plaatsen, kijk maar eens bij de uitleg voor het monteren van een thermostatische kraan.

Ben je op zoek naar alleen een kraan, of zoek je een gehele douchekraan set? Bij KARWEI kun je verschillenden douchekranen kopen. Ga voor een douchekraan van 12cm of combineer jouw douchekraan met een thermostaat. Bekijk de voorraad van een van onze bouwmarkten bij jouw in de buurt, of bestel direct online!

Recent bekeken