Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
tot
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Spades, schoppen & batsen

26 resultaten
Bekijk de TOP 10

Spade kopen bij KARWEI

Als je aan de slag gaat met je tuin is de kans groot dat je grond gaat verzetten. Daarvoor is een tuinspade of batsschep het juiste gereedschap. Welke van de twee je precies nodig hebt, hangt af van wat je gaat doen. Grote kans dat je zowel een schop als spade moet gebruiken. Je kan er aarde of zand mee uitgraven of verplaatsen. Zo graaf je een gat voor planten of schuttingpalen, of breng je een zandlaag aan om je terras op te bestraten. Wat je ook doet, verplaats geen grond zonder kruiwagen. Dat scheelt veel tijd en moeite, dus maak het jezelf gemakkelijk.

Wat is een bats en wat kan je ermee?

Het onderscheid tussen een bats en spades of schoppen is niet altijd meteen duidelijk. Qua uiterlijk is het verschil tussen een bats en een schop vrij duidelijk: een batsschep heeft een iets gekromd vlak, waardoor je er makkelijker losse aarde mee opschept. Ook blijft zand of grond beter liggen op een bats. Schoppen daarentegen zijn bedoeld om iets geharde grond uit te graven. Graaf je een gat in de grond, dan is een goede spade het gereedschap dat je nodig hebt. Als je een berg zand in een gat of kruiwagen schept, dan gebruik je een bats.

Goede spade kopen en meer

Schoppen, batsen en tuinspades van goede kwaliteit vind je bij KARWEI volop. In veel gevallen is er gebruikgemaakt van gehard staal, waardoor het gereedschap langer meegaat. Over het ontwerp van de diverse schoppen en ander graafgereedschap is ook goed nagedacht. Zo loopt het ietwat scherpe uiteinde van een bats of spade al snel dikker toe, zodat het gereedschap niet breekt als gevolg van hoge belasting. Zware belasting is iets waar zeker schoppen probleemloos aan blootgesteld moeten kunnen worden.

Online een spade of bats kopen

Wanneer je op zoek bent naar een tuinspade vraag je je wellicht af: wat is een bats of spade voor een goede prijs? Er kan namelijk nogal wat verschil tussen zitten, maar het loont voor een goede spade te kiezen. KARWEI is hoe dan ook ideaal om een tuinspade of bats te kopen, omdat je dat bij ons zowel online als in de bouwmarkt kan. Loop gerust binnen om een batsschep of bats te kopen, onze medewerkers helpen je graag bij het maken van een keuze.

Recent bekeken