Wastafels kopen bij KARWEI

Voor alles voor de wastafel moet je bij KARWEI zijn! Of je nou opzoek bent naar een stijlvolle toevoeging aan de badkamer, of een mooie aanvulling aan het kleinste kamertje van het huis, er is keuze genoeg uit het brede assortiment van bekende merken. Een wastafel is een basis van hygiëne en tegelijkertijd een strakke toevoeging aan jouw interieur. Bij KARWEI kun je eenvoudig wastafel artikelen combineren om zo je eigen unieke wastafel te creëren. Combineer jouw badkamer fontein met een grove wastafelkraan en maak het geheel mooi af met een moderne spiegel. Ook na de aankoop kun je bij KARWEI terecht. Met dit klusadvies, heb je binnen no-time je eigen wastafel geplaatst!

Dubbele wastafels

Iets meer ruimte te besteden? Denk er dan eens aan om een dubbele wastafel te kopen. Voortaan kun je gezellig samen tandenpoetsen zonder elkaar in de weg te zitten. Net als dubbele wastafels zijn waskommen een goede toevoeging aan jouw badkamermeubel die jouw badkamer een geweldige uitstraling zullen geven. Je kunt bij KARWEI een gehele badkamerset met een badkamermeubel en een wastafel kopen, maar ook vind je bij ons losse waskommen of fonteinen. Onze ronde wastafel kommen geven een rustige uitstraling en zijn perfect te combineren met één van onze mooie wastafelkranen. Deze kranen zijn dan in tegenstelling tot de wastafels niet ingebouwd.

Wastafel met meubel

Een dubbele wastafel is prima te combineren met een van onze mooie badkamermeubels. Voor de rustieke uitstraling kies je bijvoorbeeld voor een houten wastafel met meubel, leuk om te matchen met een groen plantje. KARWEI is er voor iedere stijl, zo passen wastafelmeubels in hoogglans wit perfect in een moderne badkamer. Jouw perfecte wastafel of waskom gevonden, maar nog niet het perfecte badkamermeubel? Denk er dan eens aan om als echte klusser, zelf een wastafelmeubel te maken!

Bij KARWEI kun je allerlei wastafels vinden. Tegenwoordig kiezen veel mensen ervoor om een dubbele wastafel te kopen. Toch te weinig ruimte? Kies dan voor een stoere wastafel met meubel. Bekijk de voorraad van een van onze bouwmarkten bij jouw in de buurt, of bestel direct online!

Recent bekeken