Meer informatie
Meer informatie


4 resultaten
Bezemsteel hout 120 cm ø23,5 mm
10 klantreviews
Binnen-buitengebruik: Binnen, Buiten Materiaal: Hout (bewerkt) Soort materiaal: Southern Pine
Deze steel is geschikt voor een gazonhark of bezem. Deze ongelakte pinos steel heeft een lengte van 120cm en een doorsnee van 23,5mm. Deze steel is geschikt voor een gazonhark of bezem. Deze ongelakte pinos steel heeft een lengte v...
2.
99
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in vervanging bezemsteel
Bezemsteel metaal 120 cm
1 klantreview
Binnen-buitengebruik: Binnen Materiaal: Metaal Breedte: 25mm
Deze metalen steel is geschikt voor bezems. De steel heeft een lengte van 120cm en een doorsnee van 23,5mm. Deze metalen steel is geschikt voor bezems. De steel heeft een lengte van 120cm en een doorsnee v...
1.
79
Alleen bestellen en afhalen
Bekijk alles in vervanging bezemsteel

Bezem kopen bij KARWEI

Een nette en opgeruimde tuin is meer een kwestie van regelmatig klein onderhoud dan af en toe groot tuinonderhoud. Bezems zijn ideaal voor het dagelijkse opruimwerk in je tuin. Bezems zijn onmisbaar en daarom kun je bij KARWEI zowel bezems als een bezemsteel kopen. Als het gaat om gevallen blad, los mos, stof en klein vuil kan er haast geen tuingereedschap op tegen bezems, tenzij het vuil in je tuin vooral uit blad bestaat. In dat geval is een hark ook handig gereedschap om in je schuur of tuinhuis te hebben staan. En als je veel last hebt van mos of vastzittend vuil, dan bieden schrobbers uitkomst.

Wat is een goede bezem?

Een goede bezem maakt het onderhoud aan je tuin vooral een stuk makkelijker. De bezems van KARWEI zijn stug genoeg om ook groter vuil probleemloos mee te nemen en tegelijkertijd flexibel genoeg om het kleinere vuil niet te laten liggen. Ook hebben ze een bezemsteel van prettige lengte. Daarbij zijn de meeste bezems gespecialiseerd, bijvoorbeeld voor binnen of buiten. Een goede bezem voor buiten is waarschijnlijk te hard voor binnen, terwijl de zachte haren van een binnenbezem buiten weinig effect zullen hebben. Schrobbers gebruik je dan weer uitsluitend op een natte ondergrond.

Losse bezemsteel kopen

Hoewel het een goede bezem niet snel zal gebeuren, kan het voorkomen dat een bezemsteel breekt. Bij KARWEI kun je gelukkig ook een losse bezemsteel kopen, zodat het kopen van een geheel nieuwe bezem niet nodig is. Ook andere accessoires en losse onderdelen voor bezems bestel je hier. Zo kun je een bezem kopen zonder steel, maar ook stelen voor schrobbers en andere reinigingsbenodigdheden. Zo hoef je niet direct je hele bezem te vervangen als je bezemsteel kapot is. Dat is een stuk goedkoper én duurzamer.

Online bezem kopen

Wanneer je snel een bezem nodig hebt en er niet per se voor naar de bouwmarkt hoeft, dan kun je bezems of een bezemsteel in veel gevallen ook gewoon online bestellen bij KARWEI. Niet alle bezems en accessoires zijn echter online te verkrijgen, en voor gratis bezorging geldt een minimale bestelwaarde, dus zorg dat je gelijk ook andere items mee bestelt. Vanzelfsprekend ben je ook welkom in elke KARWEI-bouwmarkt om daar je bezem te kopen. Daar kun je ze eerst zien en vasthouden, voordat je tot aankoop overgaat.

Recent bekeken