• Sigma
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Ral 9016

5 resultaten

RAL 9016: verkeerswit kopen bij KARWEI

Bekijk voor de aardigheid eens alle RAL kleuren en het zal je verbazen hoeveel verschillende tinten wit er bijvoorbeeld al niet zijn. RAL 9016 is een van de minder bekende kleuren wit, al neemt de kleur steeds meer toe in populariteit. Deze tint wordt ook wel verkeerswit genoemd en is een van de lichtste kleuren wit op de kleurenwaaier van RAL. Deze helderwitte kleur verf leent zich uitstekend voor de neutrale en makkelijk te combineren inrichting. Sigma, Flexa, Histor en Sikkens zijn enkele merken die deze RAL kleur aanbieden. Bekijk online bij KARWEI het volledige assortiment RAL 9016 verven.

Verkeerswit in mat, hoogglans of zijdeglans

Of je nu verf van Sigma, Flexa, Histor, Sikkens of een ander merk koopt, je hebt doorgaans altijd de keuze voor verkeerswitte verf in mat, hoogglans of zijdeglans. Welke verf je kiest, is afhankelijk van de uitstraling die je aan je interieur of tuin wilt geven. Let er bij hoogglans wel op dat het kan gaan schitteren in de zon. Verf in de kleur verkeerswit zorgt in ieder geval voor een frisse, neutrale uitstraling van je huis en/of tuin. Let er bij het kopen van verf ook op, ongeacht de RAL kleuren, dat onderscheid wordt gemaakt tussen verf voor binnen- en buitengebruik. Verf voor buiten beschermt de objecten tegen verschillende weersinvloeden. RAL 9016 kan zowel binnen als buiten toegepast worden.

Verf voor binnen- en buitengebruik kopen

Al je verf in mat, hoogglans of zijdeglans koop je natuurlijk bij KARWEI. Heb je weinig tot geen kluservaring? Dan helpen onze adviseurs je graag verder met professioneel advies. Kijk ook op onze website voor klusadvies over bijvoorbeeld een buitenmuur schilderen of hoe je oude verf verwijdert. Koop je klusbenodigdheden in een van onze bouwmarkten bij jou in de buurt of bestel het eenvoudig online.

Recent bekeken