Tuinverlichting & tuinlampen

Tuinverlichting & tuinlampen kopen bij Karwei

Met tuinverlichting kun je extra lang buiten blijven zitten tijdens de warme zomeravonden. Zo ben je niet gebonden aan het daglicht om te genieten van je tuin! Net zoals licht een grote rol speelt in het creëren van de sfeer binnenshuis, speelt licht ook een grote rol in de sfeer buitenshuis. Trek het mooie karakter van binnen door naar buiten met de buitenverlichting van Karwei. Je kunt door middel van deze verlichting ook goed je persoonlijke stijl laten zien. De tuinverlichting dient als een voorbode van de sfeer die je vrienden en familie binnenshuis zullen aantreffen. Weet je niet waar je al je tuinlampen moet plaatsen? Bekijk hier het klusadvies voor het maken van een verlichtingsplan voor in de tuin.

Soorten tuinverlichting & tuinlampen

Bij Karwei kun je verschillende soorten tuinverlichting kopen. Wandlampen zijn te bevestigen aan de schutting of aan de gevel. Vaak vind je deze lampen naast de voordeur. Deze zorgen ervoor dat er altijd een warm welkom is. Daarnaast zijn er bovengrondse buitenlampen in ons assortiment te vinden. Een voorbeeld van een bovengrondse lamp is de tuinpaal. Deze kan ervoor zorgen dat een pad in de tuin goed wordt verlicht en geeft naast deze functionaliteit ook een warme sfeer in de tuin. Als laatste zijn er de tuinspots. Spots zorgen ervoor dat een bepaald element in de tuin wordt belicht. Heb je een prachtige rozenstruik die je in de spotlights wil zetten? Kies dan voor een tuinspot van Karwei.

Solar tuinverlichting & tuinlampen

Solarverlichting is een duurzame verlichtingsoort. De verlichting werkt namelijk op zonne-energie. Mocht de zon een dag niet schijnen, dan betekent dit niet dat de lampjes het niet zullen doen die avond. De batterij van de solarverlichting wordt namelijk ook opgeladen als het bewolkt is. Een ander groot voordeel van solarverlichting is dat deze niet op elektriciteit werken. Dit betekent dat er geen kabels nodig zijn en je deze verlichting dus op moeilijkere plekken kunt plaatsen. Bij Karwei vind je solarverlichting in verschillende designs. die passen bij de uitstraling van jouw eigen tuin.

De manieren waarop jij jouw tuin kunt verlichten zijn oneindig. In het ruime assortiment van Karwei vind je altijd wel een fijne oplossing die aansluit op jouw wensen. Bekijk hier onze volledige collectie en bestel direct alles wat je nodig hebt online! Buitenverlichting vind je bij Karwei altijd wel voor een aantrekkelijke prijs, met vaak een mooie aanbieding.

Recent bekeken