Buitenlampen kopen bij Karwei

Als je ook ’s avonds wil genieten van je tuin is goede tuinverlichting precies wat je nodig hebt. Op warme zomeravonden heb je nog langer plezier van je terras. En in de donkere maanden kijk je vanuit je huis niet langer in een zwart gat, maar in je fraai aangelegde buitenruimte. Net als bij de inrichting van die tuin, helpt Karwei je ook bij de verlichting van je tuin. Naast tuinverlichting vind je bij ons alle buitenlampen die je nodig hebt, zoals spots en feestverlichting. Zo zijn ook andere buiten gedeeltes van je woning, zoals je voordeur of voortuin, altijd goed verlicht.

Soorten tuinverlichting & buitenlampen

Bij Karwei kies je uit vele verschillende soorten tuinverlichting en buitenlampen. In ons uitgebreide assortiment vind je zowel centrale verlichting als verlichting die accentueert. Zo belicht je een specifiek element uit je tuin, zoals een pad of vijver, of de gehele tuin met tuinpalen en sokkels, solarverlichting, wandlampen, spots en breedstralers. Bij alle verlichting geldt dat je van tevoren goed nadenkt over de plaatsing. Verlicht je tuinpad met spots in de grond, of zorg je voor extra veiligheid met breedtestralers met een bewegingssensor.

Duurzame tuinverlichting van LED

Wil jij duurzame stappen maken met je tuin? LED buitenverlichting helpt je daar zeker mee. LED tuinlampen gaan langer mee en verbruiken minder energie. Dat is fijner voor het milieu en je hebt er zelf ook minder omkijken naar. Of je nu de hele tuin wilt verlichten of tuinspotjes zoekt, we hebben van alle typen buitenverlichting wel mooie LED modellen. Of neem een kijkje tussen de solarverlichting. Dit type verlichting is nog duurzamer, omdat het zichzelf oplaadt, zelfs als er geen zon schijnt. Zo hoef je ook geen buitenelektra aan te leggen, omdat dit type verlichting geen energiebron heeft.

Landelijke, moderne en klassieke buitenverlichting

Een goede buitenlamp is zowel bij licht als in het donker een prettige aanblik. Het aanbod tuinverlichting van Karwei is dan ook samengesteld met oog voor detail en stijl. Variatie is het uitgangspunt, omdat niet iedereen hetzelfde zoekt. Voor wie houdt van minimalistische buitenverlichting die vooral niet te veel in de weg staat, zijn spots ideaal. Inbouwspots, die je geheel onder de grond plaatst, zijn erg sfeerverrijkend. Iets extravaganter zijn de tuinpalen en sokkels van Karwei, die bijvoorbeeld mooi het begin van een pad markeren. De buitenlampen zijn in zowel moderne als landelijke en klassieke stijl beschikbaar. Creëer je een eigentijdse uitstraling of ga je voor een nostalgische, romantische look.

Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om je tuin of terras te verlichten. In het ruime assortiment van Karwei vind je altijd wel tuinverlichting die je aanspreekt. Bovendien koop je deze direct en eenvoudig online. Twijfel je nog over de juiste verlichting? In onze bouwmarkten bekijk je de verlichting in het echt. Ook is er altijd een specialist in de buurt om je meer informatie te geven. Bekijk ook onze tuinverlichting ideeën voor meer inspiratie.

Recent bekeken