Partytenten

16 resultaten
Bekijk de TOP 10

Partytent

Een tuinfeest is geen feest zonder partytent. Binnen een mum van tijd zet je ze op en vormen ze de ideale beschutting. Dit kan beschutting tegen de regen zijn, maar ook tegen de zon. Zo ben je ervan verzekerd dat je vrienden op een prettige plek van een heerlijk hapje en drankje kunnen genieten! Biedt de partytent zelf nog niet genoeg bescherming? Ook kun je bij ons zijwanden voor je partytent kopen voor een nog betere beschutting.

Partytenten zijn niet alleen praktisch, ook dragen ze bij aan de sfeer van je feest. Het heeft iets gezelligs wanneer je met z’n allen onder een tent staat. Versier de partytent met onze feestverlichting om de sfeer nóg meer te verhogen.

Partytent 3x3 of 3x6

Wil je graag een partytent kopen? Dan zit je goed bij KARWEI! In de collectie van KARWEI vind je partytenten in meerdere formaten, waaronder 3 bij 3 en 3 bij 6 meter. Vraag je je af hoeveel personen er onder de partytent kunnen staan? Eén staande persoon neemt ongeveer 1 vierkante meter in beslag. Onder een partytent van 3 bij 3 meter passen dus ongeveer 9 personen. Wil je ook stoelen kwijt onder de partytent? Dan kunnen er uiteraard minder personen onder de partytent terecht.

Partytent kopen bij KARWEI

Bekijk hier online de volledige collectie van KARWEI. De meeste partytenten kun je gelijk online bestellen. Deze wordt dan bij jou aan huis bezorgd, scheelt ook weer een hoop gesjouw en gedoe! Partytenten zijn bij KARWEI altijd aantrekkelijk geprijsd. Onze KARWEI bouwmarkten zijn verspreid over het hele land, we zijn altijd wel bij je in de buurt.