close

Kozijnen

Kozijnen

Werk je ramen of deurpost af met mooie kozijnen. Bij KARWEI vind je kozijnen in verschillende soorten en maten en van goede kwaliteit; onze kozijnen zijn onderhoudsarm en gaan lang mee. Zo houd je jouw huis en kozijnen makkelijk schoon en heb jij meer tijd voor de rest van je inrichting. Je nieuwe deur kozijn, kozijnen voor je dakkapel of voor al je andere ramen koop je bij KARWEI! Wil je een meer sfeerlicht in je ruimte creëren en wil je dit bereiken met een kozijn? Bekijk dan onze klusvideo.

Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn praktisch maar ook decoratief. Ook isoleren kunststof kozijnen goed warmte en geluid. Kunststof kozijnen hebben een neutrale uitstraling. Wil je graag een rustige sfeer creëren in je kamer? Dan zijn deze kozijnen ideaal!

Of overweeg stalen kozijnen en zet juist een industriële stijl neer in je kamer. Combineer dan bijvoorbeeld je stalen kozijnen met andere metalen objecten in je interieur.

Houten kozijnen

Ook hebben we houten kozijnen voor een robuustere of landelijke stijl in je kamer. Veel van onze houten kozijnen zijn onbehandeld. Zo kun je ze nog bewerken met verf of lak om ze op deze manier exact de uitstraling te geven die jij wilt. Kies er een bijpassende deur of raam bij of laat het hout terugkomen in je interieur, bijvoorbeeld in je eettafel.

Wil je kozijnen kopen? Bekijk hier het gehele aanbod kozijnen van KARWEI. Je kunt hier in onze webshop direct jouw favoriet uitkiezen bestellen! Of kom langs bij één van onze bouwmarkten bij jou in de buurt. Kozijnen zijn bij ons altijd verkrijgbaar voor een aantrekkelijke prijs.