Eetkamer inspiratie, ideeën en inrichting

De eetkamer is een plek waar iedereen samenkomt en waar het altijd gezellig is. De juiste styling kan hier dus niet ontbreken. Vind bij Karwei tips voor het inrichten van de eetkamer en doe leuke DIY-ideeën op voor de styling van de eettafel.

Volg ons en mis niets!

Eetkamer inspiratie en ideeën van KARWEI

In de eetkamer kom je samen met het gezin of je vrienden om verhalen en momenten van de dag te delen. Daarom mag de eetkamer wel wat extra aandacht krijgen om een comfortabele en sfeervolle setting te creëren.

Maar het vinden van het juiste kleurenpalet en jouw ideale eetkamer inrichting kan lastig zijn. Bij de woonkamer of slaapkamer heb je al snel een idee welke uitstraling en energie je wilt neerzetten. Maar voor de eetkamer is dat aanvankelijk niet zo vanzelfsprekend. Wil je de eetkamer inrichten met inspirerende kleuren en meubels? Ga je liever voor een energieke inrichting zodat je de ochtend fris en fruitig begint? Of houd je het liever rustig met een serene look om na een lange werkdag weer op adem te komen? Gelukkig zijn alle eetkamer ideeën hier op één plek te vinden om de ruimte een droom make-over te geven! Blader door de verschillende eetkamer inspiratie pagina’s en doe originele ideeën op met de nieuwste trends van KARWEI.

Van moderne eetkamers tot industriële eetkamers

De eetkamer inspiratie van KARWEI verschilt van moderne ideeën tot traditionele inrichtingen. Een populaire keuze is de industriële eetkamer.

Met materialen van beton, glas, staal en leer creëer je een rauwe look waardoor het lijkt alsof je een diner hebt in een oude fabriekshal. Breng daarbij natuur naar binnen met vele planten in je omgeving, en zet deze look door naar de keuken zodat het mooi samenvalt met de eetkamer. Wil je voor een moderne eetkamer gaan met de laatste trends omtrent eetkamer accessoires en andere stilistische details? Kijk dan is binnen bij een van onze vele professionele bloggers die zich continu bezighouden met nieuwe eetkamer ideeën! Laat je bijvoorbeeld inspireren door Mariët van der Kooij, Marij Hessel en Instagrammer Stef van @blondhout. Doe hier eetkamer ideeën op, combineer jouw favoriete bloggers en maak zo een unieke, gezellige eetkamer waar je graag samenkomt!

Scrol door de vele eetkamer inspiratie pagina’s voor een compleet overzicht van de laatste eetkamer trends. Van modern tot traditioneel, bij KARWEI vind je eetkamer inspiratie die je nodig hebt een om een gezellige, inspirerende of rustgevende eetkamer te creëren!