Toon meer Toon minder
Toon meer Toon minder

Underlayment

6 resultaten

Underlayment kopen bij KARWEI

Underlayment platen zijn vergelijkbaar met multiplex of OSB platen, maar uniek door de manier waarop de lagen hout op elkaar zijn gelijmd; deze zijn namelijk vocht vast verlijmd. De platen zijn daarom zowel binnen als buiten te gebruiken en dus ideaal als basis voor bijvoorbeeld je dak en vloer. Door de combinatie van verschillende houtlagen en lijm is het materiaal zeer stevig en is het een zeer fijne onderlaag voor jouw bouwconstructies. Een underlayment plaat heeft daarnaast ook een mooi uiterlijk en is naar verhouding veel lichter dan een massief houten, betonnen of stenen plaat; ideaal!

Underlayment diktes

Onze underlayment platen zijn in verschillende diktes verkrijgbaar; zo zijn er platen van 9mm en 18mm dik. Underlayments van 18mm dikte zijn de zwaarste kwaliteit underlayment platen. De platen van 9mm zijn van handzame kwaliteit underlayment en kunnen zeer gemakkelijk gezaagd worden. De platen kun je vervolgens naadloos aan elkaar over laten gaan door de tong en groefverbinding. Mooier en handiger kan het bouwen bijna niet.

Underlayment vloer

Alle underlayment platen hebben een hoge belastbaarheid en zijn daardoor zeer geschikt voor je wand, dak of vloer. Ga je met de vloer aan de slag, bekijk dan online bijvoorbeeld de Elliotis of Pellos underlayment vloerplaten; dit zijn prijstechnisch zeer aantrekkelijke constructieplaten van goede kwaliteit. Kijk ook eens op onze klusadvies pagina en laat je inspireren in wat je allemaal met underlayment kunt doen voor de vloer. Verder zijn er nog vele andere mogelijkheden met underlayment. Zo kunnen de underlayment constructieplaten ook gebruikt worden voor allerlei meubels die je zelf in elkaar kunt klussen. Denk daarbij aan een handige boekenkast, gezellige loungebank of een klein salontafeltje; en dat allemaal naar je eigen persoonlijke smaak! De bouwmogelijkheden zijn oneindig met underlayment.

Bekijk het assortiment aan underlayments van KARWEI online en laat de platen op een voor jou gewenste dag thuisbezorgen.

Recent bekeken